Familia de suflete

Familia de Suflete, din care faci parte, este extrem de importanta, sunt oamenii cu care te sustii si cu care rezonezi direct din privire si simtire. Sunt cei mai importanti oameni de pe Pamant pentru evolutia ta. Familia de Suflete nu are absolut nicio legatura cu familia biologica, decat in cazuri extrem de rare, in care, anumite dimensiuni sunt deschise „accidental” la nasterea unuia dintre membrii!

Familia biologica iti este data pentru a rezolva atasamentele si smiorcaielile crunt de jos emotionale, reminiscentele unui creier reactiv reptilian speriat si nesigur, lipsit de credinta si Putere Interioara. Este o etapa iubita de Dumnezeu la fel ca orice alta etapa!

Dupa ce rezolvi aceste aspecte ai acces la Familia de Suflete, acel spatiu sacru, acel nivel rarefiat unde numai prin Spiritul Tare poti accede, adica la nivel de Suprasuflet. Daca nu ajungi acolo, si esti inca atasat bolnavicios de mamicuta si taticutu, inseamna ca ai venit pe Pamant pentru a experimenta corzile clasice si karma de neam, adica cea mai joasa frecventa posibila la nivel relational. Nu esti nici evoluat si nici involuat, este doar ceea ce ai de rezolvat!

Veti observa ca toti copiii abandonati sunt extraordinari inca de mici. Dupa ce se desprind de familia adoptiva, familie fata de care nu au absolut nicio datorie, de niciun fel, ajung foarte departe. Familia adoptiva are o datorie uriasa, morala si spirituala, pentru ca a primit cadou un Suflet Ghid care sa le lumineze mintile si sa le infrumuseteze viata. Un Suflet care sa le arate multe despre ei. Este un mare dar, o exceptie Divina, prin care, Marele Intelept considera ca familia adoptiva are dreptul la o bucurie temporara. In acelasi timp este vorba si despre o ajustare karmica!

familie de suflete

Pentru copiii adoptati este mult mai usoara viata, de la o anumita varsta, pentru ca au acces direct in Familia de Suflete. Ei vin cu o putere fantastica si cu un grad de Constientizare extrem de Inalt. Caldura pe care o absorb, de mici, este doar interfata prin care parintii adoptivi cred ca ei au nevoie de ea. Este o iluzie din vechile emotii, prin care, parintii adoptivi se ataseaza tocmai pentru a intelege ce este atasamentul!

Mai tarziu parintii adoptivi isi dau seama ca, de fapt, ei aveau nevoie de un Ghid. Copilul venise perfect ECHILIBRAT. Singura nevoie, pe care o are un copil adoptat, este aceea de a se exprima direct din energie Divina, neconstrans de atasamente si emotii de apartinere si apartenenta. In majoritatea cazurilor copiii adoptati sunt genii, genii ce nu au nevoie de confortul clasic pentru a da tot ce este mai bun din ei!

Familiile de suflete extrem de Puternice se formeaza intotdeauna in jurul unui copil adoptat, pentru ca au ce sa invete, au cum sa inteleaga elevat aspectele Divine Interne. Cand acesta isi termina misiunea cu Familia de Suflete pe care o creste, si deschide ochii larg membrilor ei, este liber si la nivel de OM!

Apoi, cei ce au invatat, continua sa faca acelasi lucru de la nivelul lor, formand o alta familie de suflete, libera de atasamentele si tertipurile pestilentiale, de manipulare emotionala, din frica de singuratate. In acest fel se creste Vibratia Planetei lasand in urma paradigma veche, ce a tinut omenirea in loc si frica, atata amar de ani. Se numeste Evolutie!

Familiile de Suflete sunt exact ca frunzele unui Nuc batran, ca Spirit, sunt sustinute si din Cer si de pe Pamant si se reincarneaza la nesfarsit, pentru a manifesta tot ceea ce le este predestinat sa manifeste. Familiile de Suflete sunt capodopere Divine, uniuni de dincolo de timp, rezonante Fin-Inalte, Multiversuri Magice in Focul Sacru Iubitor de Adevar!

Autor: Adrian Valerian Antonovici  http://adrianvalerianantonovici.ro/familiile-de-suflete/

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.