Zorky’s Planet da startul la distractia de Halloween

Zorky’s Planet Zorky’s Planet, primul parc de distracţii din România dintr-un centru comercial  îi invită pe copii, alături de părinţii lor, la petrecerea de Halloween, ‘Scary Party’.

Vineri, 26 octombrie, începând cu ora 17:00, copiii sunt aşteptaţi,  mascaţi în cele mai simpatice şi înfricoşătoare costume, să se distreze şi să participe la concursuri. De data aceasta, pentru a asigura atmosfera de Halloween, Zorky şi Zorkytza, mascotele parcului de distracţii, le-au invitat la petrecere pe cele mai înspăimântătoare creaturi, conduse de însăşi Prinţesa Monster (MC-ul )şi animate de DJ Wanda.

Timp de trei ore, copiii se vor întrece la diverse probe, se vor amuza şi vor primi premii.

Atmosfera va fi una plină de veselie şi fair play, părinţii îşi pot încuraja şi susţine copiii, iar animatorii de la fiecare probă şi MC-ul vor asigura distracţia şi buna organizare.

Sperăm ca prin variantele de distracţie pe care le oferim şi prin evenimentele speciale pe care le organizăm, Zorky’s Planet sa devină cel mai atrăgător loc de petrecut timpul liber pentru copii, dar şi pentru întreaga familie. Zorky’s Planet este cunoscut pentru inovaţie, în august am lansat primul roller coaster indoor din Europa de Est, o provocare şi o experienţa atât pentru noi cât si pentru cei care ne vizitează.” a declarat Lucia Prăjişteanu, Director General Britta Trading SRL

Zorky’s Planet vă aşteaptă la distracţie!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.