Ziua de sanatate la Isis!

Muncim in fiecare zi, stresul cotidian si caruselul problemelor ne fac sa uitam de noi iar cand constientizam acest lucru ne dorim sa o fi facut mai devreme.

Suntem mai atenti sa nu intarziem la service pentru revizia autoturismului pe care il conducem dar ne neglijam pe noi insine. Semnam contracte Casco dar nu facem uneori nimic pentru mentinerea sanatatii noastre si a sigurantei familiei pe care o avem in grija.

Spitalul Privat Isis iti propune sa aloci macar o zi din an sanatatii tale si a copiilor tai.

Luand in considerare nevoia de a fi sanatos a fiecaruia din noi, de a ne desfasura nestingheriti activitatile zilnice si de a ne implini visurile, am creat pachetele speciale de monitorizare a starii tale de bine denumite “Ziua de sanatate”.

Destinate nou-nascutilor, copiilor, Lui sau Ei, pachetele de evaluare medicala rapida beneficiaza de preturi avantajoase iar consultatiile si recoltarea analizelor se realizeaza intr-un singur loc, intr-o singura zi.ziua de sanatate

Analize de laborator, consultatii medicale de specialitate, ecografii, servicii de radiologie si imagistica medicala iti sunt oferite de o echipa competenta, prin intermediul aparaturii medicale performante din cadrul Spitalului Privat Isis.

Nu semnezi contract, nu iti asumi nicio obligatie de tipul abonament lunar, iti faci doar o programare telefonic si vii la spital pentru o internare de zi iar in cateva ore vei beneficia de servicii medicale complexe pentru o profilaxie eficienta sau diagnosticare precoce a eventualelor probleme de sanatate, care poate nu s-au manifestat inca dar care ar putea sa-ti produca disconfort in viitorul apropiat.

Urmeaza un an fara griji in care vei privi cu incredere in viitor pentru ca te bazezi pe sanatatea si puterea ta de munca.

Adauga-ti in agenda “Ziua de sanatate” si toate planurile pe care le ai vor fi mai usor de realizat.

Pentru mai multe detalii te invitam sa accesezi www.isis-med.ro/ziua-de-sanatate

Comments (1)
  1. IriStar 24 august 2012

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.