Work At Home Moms Romania – Platforma online de joburi pentru mamici

Daca esti mama, cu siguranta iti doresti sa petreci cat mai mult timp alaturi de micutul tau. Cum insa indemnizatia nu este suficienta sau poate chiar nu beneficiezi de aceasta, ai inceput si tu, ca multe alte mame, sa sortezi prin noianul de anunturi de oferte de munca la domiciliu: insirat margele, asamblat pixuri, completat chestionare sau bani din bloguri. Din pacate, aproape toate acestea sunt tepe menite sa escrocheze mai ales categorii sociale vulnerabile si rar gasesti o oferta reala, potrivita cunostintelor si experientei tale.

Work At Home Moms Romania este o initiativa sociala menita sa iti vina in intampinare in primul rand prin sansa de a te integra intr-o comunitate de mame dispuse sa faca un schimb de experienta folositor fiecareia, dar si prin oferte de joburi de calitate, cursuri de calificare la preturi preferentiale, intalniri de grup cu mamele din zona ta, consiliere juridica si posibilitatea de a-ti expune creatiile daca esti o mama-artizan.

Comunitatea noastra in continua creste are nevoie de un spatiu virtual pentru centralizarea informatiilor, ofertelor, cererilor si pentru ca tu, in calitate de mamica WAHM, sa ai acces la cele mai potrivite oportunitati. De aceea, s-a lansat campania de crowdfunding (finantare prin apel public) al carei scop este realizarea unei platforme online de joburi pentru mamici.joburi pentru mamici

Poti contribui si tu cu o suma incepand de la 5 euro pentru ca mamele sa aiba acces la cursuri de calificare, informatii juridice, ateliere practice (comunicare, marketing, management, croitorie, webdesign, olarit etc) precum si la o piata a locurilor de munca la domiciliu sau part time creata special pentru ele.

Fii si tu parte din proiectul care poate schimba viata a zeci de mii de mame din intreaga tara! In mai putin de 5 minute poti face diferenta. Fa-ti cont pe we-are-here.ro si alege-ti recompensa dorita. Mamele care vor sa lucreze au nevoie de implicarea ta!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.