WAKE-UP CALL de 1 Martie

Dacă în ultimile 3 luni ai cam lâncezit, ai cam dârdâit și-ai cam stat prin casă, e timpul pentru un WAKE-UP CALL, marca incubator107. De 1 Martie, de la ora 15.30 la 22.00, în Puzzle Club (Piața Victoriei, bloc D1) ne îmbrăcăm în alb și roșu, că nu degeaba e mărțișor, și venim ciufuliți după luni întregi de hibernat.

Și cum programul de serviciu îți fură bucuria de a lăsa soarele să-ți mângâie obrajii, te așteptăm la noi să vezi în cadrul căror ateliere îl poți prinde d-un picior. Și va fi ușor, pentru că-n luna martie renunțăm la obiceiuri vechi și nărăvașe ca să facem loc altelor la fel de poznașe: ne trezim în zori de zi că nu mai avem trac când în fața unui public larg vorbim, în timp ce sădim Ying și Yang în suflete ca să putem culege zâmbete.

Dacă suntem stresați, prin terapie cu ciocănituri o să ne simțim eliberați și o să ne relaxăm când pe un șef fioros cu tact îl abordăm. Și când ne apucă dorul de ducă, ne amintim de tradiții și de țara noastră pentru a explora mai bine pe-a altora. Iar când zăpada se topește, ne dezmorțim simțurile prin artele marțiale wing chun și debutăm cu improvizații ad-hoc făcute în gașcă.

Luăm o pauză ca să alungăm astenia în concert cu primii vestitori ai primăverii: Kavier Cisternas, Alex Ștefănescu & Late Summer, iar spre final, într-o coregrafie veselă de grup ne trezim din hibernare și ne bucurăm de un nou început.

Deșteptaaaa-rea!

Diurna Incubator 107 Wake-up call desfasurator

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.