Vrei sa ramai in zona de confort? Accepti consecintele?

Este o iluzie că poţi să rămâi în zona de confort, să ai aceleaşi obiceiuri, să ai acelaşi tip de emoţii şi acelaşi gen de comportamente, iar cumva, miraculos, să ai alte rezultate. 

Mintea ta în acest moment este cel mai mare obstacol, pentru că te minte. Îţi spune „lasă că merge şi aşa, mai o vreme”. Şi apoi ştii ce se întâmplă? Ajungi în cel mai de jos punct al vieţii tale în care suferinţa şi disperarea sunt ca un nisip mişcător din care este foarte greu să ieşi. 

Există oameni care au o atitudine de parcă sunt vite duse la tăiere care nu mai au nicio scăpare şi şi-au acceptat soarta. „Eu nu am soluţii”. „Eu nu mai ştiu ce să mă fac”. Deci după ce ai făcut toate greşelile posibile acum nu doar că te uiţi după soluţii în altă parte încercând să ascunzi rahatul sub covor, dar mai vrei soluţiile şi REPEDE dacă se poate. 

Tot ce ai, tot ce eşti azi, este suma deciziilor şi comportamentelor tale din trecut. Accepţi asta şi ai o şansă să începi să schimbi ceva. 

Matematica schimbării unei vieţi este foarte simplă. Există un număr de ore pe care, dacă le investeşti într-o anumită activitate, te fac să devii bun la acea activitate.

În 2011, aproape de Crăciun, am făcut un video care a devenit viral, în care făceam anumite „profeţii”:

– ne uităm la televizor sau pe orice canal mass-media şi vedem ştiri care ne paralizează prin frică. Frica te face să nu acţionezi, să rămâi pasiv;
– criza economică nu se va termina niciodată, iar economia aşa cum o ştim se va schimba total, împreună cu tot ce înseamnă societate;
– uită de ideea că ar exista o slujbă sigură. Siguranţa este dată de dezvoltarea abilităţilor tale pe care chiar te poţi baza;
– nu îţi mai vinde timpul pentru bani şi învaţă să produci rezultate;
– salvarea ta este să îţi descoperi talentele, să le dezvolţi în abilităţi şi să le valorifici;
– alergatul după bani nu îţi va aduce bani! Toţi aleargă după bani şi prea puţini îi au;
– ceea ce eşti tu ca persoană şi vocaţia ta vor determina câţi bani câştigi.

Fetita cu pantofi cu toc

Ei bine, acum, la sase ani de atunci, suntem şi mai departe pe acest drum ca şi atunci, iar mesajul meu nu mai este o recomandare, ci un AVERTISMENT.

Urmează vremuri şi mai grele pentru cei care aşteaptă să le pice rezultatele din cer. 

Vor prospera oamenii care şi-au descoperit vocaţia. 

De aceea am încununat 11 ani de muncă cu aceste pachete care mi-ar plăcea să ajungă la toţi cei care au nevoie şi îşi doresc să facă toate eforturile necesare pentru a-şi face viaţa mai bună și pentru care, mai câteva zile, ai o ofertă specială.  

Vezi aici oferta:

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.