Vitalact Immunity Junior, formula naturala pentru o crestere sanatoasa si stimularea imunitatii!

Formula Vitalact Immunity Junior este conceputa astfel incat sa-i asigure copilului tau, la fiecare masa, necesarul caloric destinat varstei sale.

Vitalact Immunity Junior fortifca imunitatea datorita anticorpilor din colostru si protejeaza impotriva microbilor prin actiunea cumulata a lactoferinei si a colostrului bovin liofilizat (obtinut printr-un tratament termic bland, care-i pastreaza intacte principiile active).

Rolul biologic al lactoferinei este strans legat de capacitatea sa de a asimila si transporta fierul, existenta sa in alimentatie fiind indicata in cazurile de anemie, dar si pentru prevenirea aparitiei acesteia.

Produsul contine aminoacizi, vitamine si minerale care asigura un aport energetic ridicat si stimuleaza apetitul.

De ce trebuie sa consume micutul tau Vitalact Immunity Junior!

vitalact immunity juniorColostrul bovin folosit ca si parte componenta a formulei, provenit din ferme autorizate sanitar-veterinar atent selectionate, este supus unui tratament termic la temperaturi joase (uscat in conditii de vid si la maxim 45°C) care-i pastreaza intacte toate componentele active (proteine, aminoacizi esentiali, anticorpi, vitamine, etc) asigurandu-le astfel biodisponibilitatea  si absorbtia corespunzatoare la nivelul organismului.  Colostrul bovin este colectat numai de la animale sanatoase, imediat dupa fatare, din prima si a doua mulsoare, pentru a obtine un produs cat mai bogat in imunoglobuline. Imediat dupa prelevare, produsul este congelat individual de la fiecare animal in parte si atent analizat (fizico-chimic si microbiologic) in laboratoarele unitatii,  inainte de a fi procesat.

In forma lichida, colostrul este un amestec eficient de imunoglobuline, factori de crestere si numeroase substante nutritive de baza, toate concepute pentru a oferi nou-nascutului cele mai bune sanse de supravietuire, dupa nastere. S-a dovedit stiintific ca pulberea de colostru este benefica la orice varsta, nu numai pentru nou nascuti. Acesta a ajutat la mentinerea si imbunatatirea sanatatii cu mult inainte de aparitia medicinei moderne,  fiind un aliment folosit inca din cele mai vechi timpuri.

Colostrul are in compozitie factori de imunizare, factori de crestere, proteine de protectie precum si toate substantele nutritive de care au nevoie nou-nascutii pentru a supravietui. Are un continut scazut in lactoza pentru a preveni producerea diareei, are un continut mare de calciu si fosfor pentru a ajuta la formarea oaselor, are o concentratie mare de imunoglobuline A si G care au actiune directa la nivelul cavitatii bucale si care previn dezvoltarea microorganismelor chiar de la inceputul tractului digestiv, contine lactoferina care ajuta la pastrarea echilibrului de fier in organism

Colostrul asigura organismului, prin compozitia sa complexa, o multitudine de factori de imunitate printre care  imunoglobuline, cytokine, interferon, lactoferina, PRPs. Suplimentarea organismului cu acesti factori il ajuta in refacerea imunitatii, previne aparitia si dezvoltarea infectiilor si grabeste vindecarea sau recuperarea dupa boala.

Colostrul bovin este de circa patruzeci de ori mai puternic decat colostrul uman, in ceea ce priveste aportul adus sistemului imunitar, lucru facilitat tocmai de compozitia sa mult mai complexa. In plus, colostrul bovin contine o serie de glicoproteine si inhibitori care protejeaza in mod natural factorii de imunitate sa nu fie distrusi in tractul intestinal.

Actiunea benefica a colostrului asupra organismului uman se datoreaza atat imunoglobulinelor din compozitia sa (peste 30% din totalul nutrientilor) care au rolul de a actiona local asupra agentilor patogeni dar si datorita  asa-numitelor “proline-rich  Polypeptides PRPs sau polipeptide imbogatite in prolina” care au rolul de a modula actiunea sistemului imunitar, prin stimularea acestuia de a secreta imunoglobuline (anticorpi) in cazul aparitiei unei infectii dar si de a controla actiunea acestora in momentul in care infectia a fost stopata.

Lactoferina este o proteina care influenteaza proliferarea si diferentierea celulelor. Acesta functioneaza ca un modulator imunitar, avand efect antimicrobian, antiviral, anticancerigen, antiinflamator, antioxidant, favorizeaza transportul fierului in organism si ajuta la  mentinerea  florei intestinale echilibrate.

Principala sa functie biologica se refera la afinitatea ei foarte mare pentru fier. Din acest motiv, lactoferina este un excelent inhibitor pentru o gama larga de microorganisme care au nevoie de fier pentru crestere si proliferare.

Lactoferina si-a  dovedit eficacitatea impotriva unei mari varietati de microbi (Salmonella, Staphylococcus, Listeria, Campylobacter, Clostridia, si Escherichia Coli) si functioneaza atat ca agent bacteriostatic (nu permite agentilor patogeni sa creasca) cat si ca agent  bactericid (ajuta la distrugerea agentilor patogeni). Functia bacteriostatica este atribuita capacitatii sale de a lega fierul liber limitand  astfel cresterea sau colonizarea agentilor patogeni care necesita fier.

Lactoferina activeaza raspunsul imun nespecific prin stimularea fagocitozei. Dovezi stiintifice recente au legat lactoferina de importante efecte benefice in tratamentul cancerului, in special in reducerea tumorilor. Mai mult, s-a dovedit ca lactoferina are un rol important in inhibarea virusului hepatitei C la pacientii care sufera de infectii cronice. Activitatea lactoferinei ca agent antiviral este datorata capacitatii acesteia de a inhiba legarea virusului de peretele celular.

S-a demonstrat stiintific ca lactoferina ajuta la cresterea bacteriilor probiotice sau bune, cum ar fi Bifidobacterium, la nivelul intestinului, prin inhibarea cresterii altor microbi patogeni, asigurand astfel un echilibru al florei intestinale.

Lactoferina are o afinitate foarte mare pentru fier. Din acest motiv, lactoferina este un transport optim de fier, crescand astfel si biodisponibilitatea acesteia si reducand riscul aparatiri radicalilor liberi generati in urma proceselor de oxidare.

Cum ii administrezi micutului tau Vitalact immunity Junior?

Cutiile Vitalact Immunity Junior contin fiecare cate 400 de grame de lapte praf si cate o mensura nesterila. Mensura plina reprezinta echivalentul a 4.4 grame de lapte praf. Modul de preparare al laptelui consta in dizolvarea a 3 mensuri pline de lapte praf in 90 ml apa fiarta si racita. In acest fel, se vor obtine aproximativ 100 mL de lapte praf reconstituit. Produsul nu trebuie administrat copiilor care prezinta intoleranta la lactoza.

Pretul unei cutii de Vitalact Immunity Junior este de 23, 5 lei.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.