Viata de mãmicã, pe tocuri de 12

gasit in dulap, acum trei luni, o pereche de pantofi cu toc, i-a luat, i-a incaltat si a inceput sa mearga. Parca a mers dintotdeauna cu asa ceva.

Avea 1 an si 5 luni si de putin timp stapanea mersul biped dupa ce devenise campioana la mersul de-a busilea.  Apoi si-a cam facut o pasiune pentru „echilibristica” asta pe tocuri. E unul dintre jocurile ei preferate, dar habar nu am de unde asa mare pasiune ca eu nu ma mai incaltasem cu tocuri de pe vremea cand familia noastra era formata din doua persoane , nu trei. Va sa zica nu la mine a vazut, deci nu ma copie pe mine.
Acum doua zile a indraznit sa deschida o cutie cu pantofi(nu stia ea ce va gasi acolo) si cu un chiot de bucurie a descoperit o noua pereche de pantofi cu toc. A trecut de la cei rosii, la albastri. Generoasa, mi-a oferit mie pe cei rosii ( m-a cam obligat, nu m-a lasat pana nu m-am incaltat cu ei) , ea s-a cocotat pe cei albastri si mi-a intins ferm manuta ei pufoasa, a zis serioasa: „-Mana”, eu i-am dat mana hipnotizata parca si am plecat la plimbare prin casa. Am profitat ca am trecut pe langa masa unde era telefonul asa ca am surprins poza asta…

Fetita cu pantofi cu toc

Dar azi, azi a fost de vis. Cred ca prinsese mult curaj de la ultima descoperire si animata de curiozitatea infinita de copil a inceput sa desfaca mai multe cutii cu pantofi si sa-i probeze. Eu nu am scapat. Mi-a intins pantofii grena, serioasa, cu ochii mari m-a atintit si mi-a zis: „-Mama tofi toc ! (Mama pantofi cu toc) … si mama a executat.

Continuarea in link-ul urmator

Am gasit acest blog al unei mamici si m-am gandit ca v-ar place si voua sa cititi cateva crampeie din viata de mamica.

Iti aduci aminte de copilarie cu cata placere te incaltai cu pantofii cu toc ai mamei tale? Cum te simteai atunci? Mai mare, mai importanta, poate ca astfel deveneai un pic mai egala cu mama !!!

Oare de ce iubesc copiii pantofii cu toc ai mamicilor?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.