Unde petreci de Revelion?

Revelionul se aproprie cu paşi repezi. Chiar dacă mai este o lună jumate până la marea petrecere, majoritatea localurilor, fie ele cluburi, baruri sau restaurante, au făcut deja meniul, au hotărât interpreţii care vor anima seara şi au pregătit momentele artistice. Tot ce mai trebuie să faceţi este să alegeţi localul unde vreţi să vă distraţi şi să pregătiţi hainele de petrecere. Un an nou fericit!

Unde petreci revelionul?

Revelionul la restaurant

Revelionul la restaurant se încadrează în categoria petrecerilor cu muzică bună pentru toate gusturile, mâncare tradiţională sau specialităţi din belşug şi oameni gata de petrecere. În funcţie de dorinţele şi pretenţiile voastre, vă puteţi alege un restaurant cu specific românesc, cu petrecere tematică sau cu influenţe internaţionale. Pentru o noapte de petrecere, preţurile încep de la 100 lei / persoană şi pot ajunge până la 250 lei, dacă optaţi pentru un local cu pretenţii mai ridicate. Dezavantajele implică doar faptul că veţi petrece o noapte printre străini, iar mâncarea nu e sigur că o să vă fie toată pe plac.

Revelionul acasă

Dacă vaţi hotărât să petreceţi revelionul acasă, trebuie să dedicaţi câteva ore pregătirilor şi preparării felurilor de mâncare. Avantajul unui revelion acasă constă în faptul că puteţi să vă desfăşuraţi aşa cum doriţi, să vă organizaţi noaptea după bunul plac şi să vă preparaţi propria mâncare.

Revelionul în club

Din fericire, majoritatea cluburilor şi barurilor organizează petrecerea de Revelion. Asta înseamnă că puteţi alege să petreceţi noapte dintre ani în localul vostru favorit sau să încercaţi ceva nou. Cele mai multe localuri organizează petreceri tematice sau impun un anumit dress code. Puteţi ajunge să scoateţi din buzunar între 100 şi 500 de lei de persoană, dar acest preţ cuprinde intrarea, rezervarea mesei, şampania de la miezul nopţii, open bar şi bufet suedez. Pe lângă acestea, cluburile oferă surprize petrecăreţilor şi oferă momente artistice şi concerte ale trupelor sau cântăreţilor cunoscuţi.

Revelionul într-o destinaţie turistică

Fie că alegi să îţi petreci Revelionul în ţară, la munte sau într-o zonă turistică, fie că vrei să pleci în străinătate, într-un oraş cunoscut sau o destinaţie exotică, vei scoate din buzunar undeva în jurul a 1.000 lei / persoană / sejur. Întradevăr, Revelionul într-o zonă de poveste, cu zăpadă multă şi aer curat, sau într-un loc cald, plin cu soare şi nisip fin este unul de neuitat. Dar poţi, de asemenea, să alegi un city break şi să petreci noaptea dintre ani în stilul specific al ţării vizitate.

Până la urmă, nu contează aşa de mult locul unde vei fi în noaptea de Revelion pe cât contează persoanele alături de care alegi să petreci această noapte. În funcţie de preferinţele voastre şi de bugetul de care dispuneţi, puteţi alege din numeroase oferte care vă sunt puse la dispoziţie prin agenţii de turism sau căutând pe internet.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.