Unde gasesti lapte de capra in Galati

lapte de capra in GalatiDin ce am studiat pana acum laptele de vaca nu este tocmai indicat a se da copiilor mici, cum sunt impotriva laptelui praf, am cautat o alta alternativa naturala si astfel am ajuns la laptele de capra, despre care se spune ca are compozitia cea mai compatibila consumului uman. Am gasit in comert branza si alte produse lactate din lapte de capra, dar nu mi-a fost deloc usor sa cumpar lapte de capra proaspat si natural, neprelucrat in fabrica.

Eu sunt din Galati si am cautat destul de mult o sursa de lapte de capra proaspat, pana de curand cand cineva mi-a dat numarul de telefonul unui domn ce are o mica ferma in apropierea Galatiului, unde are si cateva capre, are si vaci de lapte, asa ca poti cumpara si lapte de vaca, branza si smantana.

Pentru cei ce cauta la fel ca si mine o sursa de lapte de capra proaspat, va las numarul de telefon de la ferma de capre din Galati:  0745.397.526 .

Daca locuiti aproape va aduce laptele direct acasa, si intrebati si de oua de gaina proaspete si branza de vaci.

De ce am ales laptele de capra?

Am optat pentru laptele de capra, in primul rand pentru ca este foarte asemanator, din punct de vedere compozitional cu laptele matern, iar acest lucru este posibil datorita faptului ca acesta este foarte gras si extrem de hranitor. De asemenea, sunt multe articole pe internet in care se spune ca laptele de capra poate fi un bun tratament pentru diferite afectiun. Astfel daca se consuma lapte de capra, este inlaturata oboseala, se mentine nivelul tensiunii in limetele normale si poate incetinii ritmul de imbatranire.

Beneficiile laptelui de vaca asupra copiilor

Spre deosebire de laptele de vaca, laptele provenit de la capre, poate fi consumat fara nici o problema, intru-cat acesta nu afecteaza echilibrul enzimatic. Consumul laptelui de capra are efecte benefice asupra celor mici inclusiv prin cresterea imunitatii.

In compozitia laptelui de capra gasim: calciu, fosfor, potasiu, magneziu si vitaminele A, B1, B2 si C, astfel prevenind cu succes anemia, din pacate destul de frecventa la copii. De asemenea, consumul regulat de lapte de capra ii ajuta pe copii mai bolnaviciosi sa treaca cu bine peste bolile de sezon, sau bolile contagioase. Laptele de capra este extrem de util pentru copii care au probleme de dezvoltare, astfel laptele de capra ii ajuta pe copii sa se dezvolte normal, trebuie insa facuta o cura de aproximativ 2 sau 3 ani.

Consumul de lapte de capra este benefic si pentru copii cu diverse afectiuni pulmonare. Specialistii in domeniul medicinei naturiste recomanda laptele de capra, fiind un excelent remediu pentru copii suferinzi de astm. Spre deosebire de laptele de vaca, cel de capra contine acid organic si este un remediu foarte bun importiva multor boli specifice celor mici. De asemeanea, este benefic pentru copii cu afectiuni gastro – intestinale, si diverse tulburari metabolice.

Comments(3)
  1. Ralu 24 mai 2013
  2. Mihaela 7 noiembrie 2013
  3. Bogdan 12 iulie 2016

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.