Un pat care se face singur

patul care se aranjeaza singurCe misto ar fi daca dimineata nu ar mai trebui sa ne facem patul, si fara sa avem angajat pe cineva pentru asta. Ei bine se pare ca unii s-au gandit ca ar fi timpul sa se faca si ceva in acest sens, au facut un pat care se aranjeaza singur. Principiul dupa care functioneaza ingeniosul pat este unul simplu.

Patul contine un mecanistm, care poate sa aseze cearsaful, covertura si pernele, în mai puţin de 50 de secunde. 

Daca apesi butonul „automat”, patul va incepe sa se aranjeze singur, după doar 3 secunde de cand somnorosii se ridica din pat, partea frumoasa este ca nu te mai poti pune in pat si te constrange astfel se te apuci de munca.

Ma bucur ca are si un dispozitiv de protectie, pentru a nu aranja patul in timp ce dormi, dar ma gandesc ca daca se defecteaza si incepe sa aranjeze cearsaful cand inca stai si dormi.

Din pacate sau din fericire, acest pat este doar in faza de prototip si nu se stie inca momentul cand va putea fi cumparat.

Parerea mea este ca acest dispozitiv nu este prea util, pentru ca dupa cum pare, pernele trebuie sa ramane in acelasi loc si asternuturile nu trebuie deranjate prea tare.

Stiti cum arata asternuturile voastre dupa o noapte mai „activa”, nu cred ca acest dispozitiv poate face astfel incat patul sa arate impecabil.

Tu ti-ai cumpara un astfel de pat?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.