Tu stii cum te-ai nascut?

Tu stii ce forte uriase au fost implicate pentru ca tu sa te nasti? Stii cat de mult a muncit Dumnezeu sa proiecteze toate aceste mecanisme prin care se formeaza si se naste un om? Doar proiectarea codului ADN ce a fost implementat in prima fiinta a durat probabil miliarde de ani? Apoi mecanismul sofisticat prin care doua simple celule sprematozoidul si ovulul se intalnesc, dupa o cursa nebuneasca a milioane de spermatozoizii, o cursa in care castigator poate fi doar unul singur.

Apoi cum fiecare dintre cele doua celule pune o bucatica din propriul ADN si formeaza un nou ADN unic, apoi cum incepe diviziunea celulara, cum apare prima bataie de inima, cum fiecare celula primeste o misiune precisa, astfel incat sa se „fabrice” primul zambet, sa se formeze o manuta mica prin care sa o salute pe mama.

Si in sfarsit dupa 9 luni in care cei mai desavarsiti arhitecti, ingineri, si constructuri au realizat cea mai sofisticata masinarie posibila, si asta doar pentru ca un suflet sa aiba un vehicul prin care sa se manifeste in aceasta lume.

Urmareste mai jos acest film Full HD „Did You Know How You Born?” care reprezinta un omagiu adus celui ce a creat OMUL

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.