Training de motivare personala pentru copii

Incepand cu data de 20 octombrie, NextSteve Group isi incepe modulele de traininguri  pentru copii cu primul Modul de Motivare personală – “Touch the Sky!”, Nivel I.

NextSteve Group a dezvoltat un concept unic de activitati practice pentru copii care urmaresc dezvoltarea abilitatilor  personale si a inteligentei emotionale.

Modulul de Motivare Personala „Touch The Sky” contine 3 niveluri de training si are ca scop cunoasterea emotiilor personale, cresterea increderii in sine, cunoasterea propriilor calitati si intelegerea emotiilor celor din cercul apropiat.

Acesta a fost lansat in luna martie in acest an si a fost primit foarte bine, atat de copii cat si de parinti.

Training de motivare personala

1. „Copilului meu i-a placut foarte mult faptul ca a fost distractiv, ca nu a fost un curs „ca la scoala”, ca Alex e tanar si nu s-a suparat pe nici unul dintre copii, indiferent ce au zis ei. I-ar fi placut si mai mult sa fie mai multi copii de 13-14 ani, varsta lui.

2. „Activitati interesante si motivante, iar trainerul simpatic si „foarte de treaba”.”

3. „In primul rand, a raspuns nevoii mele ca parinte pentru o situatie ce ma framanta de mult timp. Cum sa ii dezvolt copilului increderea in fortele proprii si curajul de a vorbi, de a conversa, de spune ceea ce gandeste. In al doilea rand, o surpriza enorma faptul ca 2 tineri pot creiona un asemenea proiect, cu un asemenea impact asupra acestor pusti, ce vin din urma.

4. “Baietelul meu a fost incantat si sper mai mult de la nivelul 2, unde vom avea 2 participanti. Cred ca este o idee grozava si sper sa mergeti mai departe si cu alte module, este nevoie de asa ceva , mai ales pentru copiii cu varsta intre 10-14 ani ,care sunt destul de rebeli ,iar noi nu avem pregatirea necesara pentru a ne face intelesi si comunicam mai greu.

NextSteve recomanda parcurgerea tuturor celor 3 nivelul din cadrul fiecarui modul de training. Activatile sunt abordate succesiv si cuprind elemente de legatura pentru a creste gradul de intelegere si dezvoltare al copilului.

Toate activitatile din cadrul trainingurilor sunt foarte practice, distractive, realizate sub forma de jocuri, exercitii si discutii in grup.

Modulul de Motivare Personala isi propune sa atinga si sa imbunatateasca  subiecte-cheie pentru publicul targetat (10 – 14). Increderea in sine, calitatile personale, imbunatatirea punctelor slabe cat si depasarirea barierei de la timiditate la curaj si initiativa, sunt cateva dintre temele care vor fi dezbatute pe parcursul trainigului.

O  data depasite aceste bariere copilul isi mobilizeaza eforturile pentru dezvoltarea sa , disparand temerile nefondate legate de propria lui persoana. Increderea in sine il va conduce spre gasirea unor solutii mai usoare la situatii neprevazute, modalitate prin care devine mai bun, mai competitive si pregatit.

Prin intregul modul de motivare personala copilul isi imbunatateste relatia cu sinele iar in urmatoarele doua niveluri de traininguri acesta isi va dezvolta relatiile cu cei ce il inconjoara: familia si societatea.

Durata fiecarui training este de 2h.30 destinata exclusiv pentru copii, si 30 de minute destinate coachingului pentru parinti.

Numarul maxim de participanti este de 12 si se adreseaza copiilor cu varste intre 10-14 ani.

Inscrierile se fac la ACEST FORMULAR sau adresa de mail pana la data de 19 octombrie 2012, orele 14.00.

Trainerul Modulului de Motivare Personala este Alexandru Molnar, energy trainer & NLP coach.

Biletul de participare este 100 lei/1 nivel/3 ore si 300 lei/Modul 9h/3 niveluri.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.