Top 5 atractii pentru copii in Berlin

Planifici o vacanta in familie? Berlin este un oras minunat pentru a fi explorat atat de catre copii, cat si de cei care se simt copii. Aveti la dispozitie o multime de activitati distractive de la gradinile zoologice, la locurile de joaca, la excursiile cu barca si muzee, princhindelul le va iubi pe toate.

Kollwitz Platz

1. Kollwitz Platz

Kollwitz Platz este Mecca Berlinului pentru familiile tinere, veti gasi aici unul dintre cele mai mari si cele mai bune locuri de joaca, jucarii din lemn in forma de legume gigant, un parc si mese de ping pong. In jurul Kollwitz Platz, va puteti relaxa la una dintre numeroasele cafenele de familie sau la saloanele de inghetata. Daca veniti aici miercuri sau sambata dimineata, poti gusta bunatatile organice din piata agro-alimentara aflata chiar langa locul de joaca.

2. Muzeul German al Tehnologiei

O optiune excelenta pentru o zi de iarna in Berlin este de Muzeul German al Tehnologiei care are un avion real asezat pe acoperis. Copiii vor fi vrajiti de cele 14 departamente cu expozitii diferite, oferind locomotive, avioane, motoare, nave. Aproape fiecare departament ofera activitati pentru familii: copiii pot printa sau pot face propria hartie. Muzeul ofera, de asemenea, un tur audio interesant, conceput special pentru copii.

3. Tiergarten

Tiergarten este cel mai mare parc Berlin si un loc minunat pentru a veni cu copiii. Daca vremea e frumoasa, inchiriati o barca si plimbati-va pe lac, gasiti poduri ascunse, mergeti pe poteci si luati o gustare in mijlocul parcului la Café am Neuen See. Daca aveti energie, urcati pe scarile de la Coloana Victoriei, incununata de un inger de aur si veti avea parte de cele mai bune privelisti din Berlin.

Legoland

4. Legoland la Potsdamer Platz

O alta optiune pentru o zi ploioasa in Berlin este Potsdamer Platz cu arhitectura sa moderna si cupola impresionanta, un loc distractiv cu cinematografe, magazine, restaurante si un muzeu al filmului. Cea mai mare atractie pentru tinerii vizitatori este parcul tematic Legoland. Construit din 1,5 milioane de cuburi Lego, parcul ofera plimbari distractive si trasee de aventura realizate complet din Lego. Tot aici, copiii au spatiu suficient pentru a fi creativi si pentru a-si construi propria capodopera lego.

Berlin, Germany

5. Tur cu barca pe raul Spree

Copiii sunt obositi de mersul pe jos, dar mai aveti mult de vizitat in Berlin? Propune familiei un tur cu barca pe raul Spree prin centrul istoric al orasului Berlin. Este o experienta minunata chiar si pe timp de iarna, au ciocolata fierbinte si ferestre panoramice din sticla prin care puteti admira obiectivele.

Oferta Revelion Germania
Hotel 3*
de la 355 Euro/pers., transport cu autocar, 8 nopti cazare cu mic dejun, ghid insotitor. Christian Tour, www.christiantour.ro tel. 021 211 11 39

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.