Tankini – un costum de baie mai special

Tankini este un costum de baie ceva mai special, este un costum din doua piese dintre care o piesa jumatate maieu si jumatate sutien pentru bust iar a doua piesa este un slip un pic diferit fata cu cel clasic, se apropie un pic de forma unui pantalon scurt. Putem spune ca un tankini este ceea ce avem nevoie pentru o tinuta de plaja perfecta, este un tip de costum de baie ceva mai diferit fata de ce suntem obisnuite.

Tankini este alegerea pentru plaja, daca simti nevoia sa ai senzatia unui costum din doua piese, dar sa fii in acelasi timp ferita de soare si sa te poti bucura de cat mai multa miscare.

costum de baie tankinicostum tankini
Vezi pret in magazinVezi pret in magazin

Daca vrei ca atunci cand esti pe plaja sa ai o tinuta cat mai comoda, iar bronzatul nu reprezinta principalul obiectiv, un costum tankini poate fi alegerea perfecta, intr-un astfel de costum te vei simti confortabil daca ai alte activitati pe plaja, cum ar fi un volei pe plaja impreuna cu prietenii tai.

Daca te-ai hotarat poti alege dintr-o gama variata de stiluri, culori si modele, iar daca vrei ca bustul sa iasa in evidenta sunt modele ce sutien push-up.

Pe langa faptul ca este comod il poti asorta cu usurinta, in multe situatii putand sa asortezi maieul cu o pereche de pantaloni scurti pierduti de ceva timp prin dulap, in locul slipului.

Este un costum de baie ideal pentru femeile gravide, acopera foarte frumos burtica, o protejeaza de soarele arzator si ajuta femeia insarcinata!

costum takini pentru gravidemaieu tankini plaja
Vezi pret in magazinVezi pret in magazin

Daca la costumele de baie clasice trebuie sa fii atenta ca majoritatea nu te avantajeaza daca ai forme ce nu se incadreaza in tiparele de frumusete, la un costum de baie tankine nu conteaza asa mult daca esti o femeie cu o greutate in afara standardelor, dar ai anumite imperfectiuni  pentru ca tankini-ul nu arata nici prea mult, dar nici prea putin. Intr-un fel, ofera un echilibru intre ceea ce se vede si ce iti doresti tu sa se vada.

Reprezinta, pe de alta parte, solutia optima pentru persoanele ce au trecut de ceva timp de tinerete, pot sta pe plaja fara sa se jeneze de propriul corp.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *