Sugestii de la producatorii de scaune auto pentru copii

Producatorii de scaune auto pentru copii ii invita pe toti cei care au cumparat un scaun auto sa citeasca cu foarte mare atentie manualul de instalare a unui scaun in interiorul masinii. Numai dupa ce acestia sunt convinsi ca stiu cum sa instaleze in mod corect scaunul se pot apuca de instalarea lui.

Producatorii precizeaza de asemenea faptul ca un scaun auto instalat corect nu poate proteja viata unui copil ce se deplaseaza intr-un autovehicul mai bine decat conduita preventiva, pe care orice sofer trebuie sa o aiba. Astfel, in afara de a instala un scaun auto pentru copii corect, producatorii le recomanda parintilor sau celor care iau copii mici in masina sa conduca preventiv, sa nu se ia la intrecere cu alte masini, sa cedeze prioritatea de fiecare data cand este cazul, si chiar si atunci cand nu este cazul pentru ca multi soferi sunt extrem de grabiti si “uita” sa respecte regulile de circulatie, sa nu circule foarte aproape de masina din fata si in general, sa faca tot ce au fost invatati la scoala de soferi, indiferent cu cati ani in urma au urmat-o. Pentru modele si preturi accesati www.nichiduta.ro.

scaune auto copii sigure

Producatorii de scaune auto pentru copii recomanda celor care au copii cu nevoi speciale sa vorbeasca mai intai cu doctorul copiilor si sa vada daca acesta isi da acceptul in privinta utilizarii unui scaun auto. Copiii nascuti prematur care au probleme de respiratie, sau copiii care au astm se poate sa nu se simta confortabil intr-un scaun auto cu acele centuri de siguranta puse pe ei, si sa nu primeasca aprobare de a folosi un scaun auto. In aceste conditii, parintii lor nu trebuie sa ii ia in masina oricum, din moment ce nu au voie sa foloseasca un scaun auto, ci trebuie sa ii transporte cu un alt mijloc, sau sa cumpere un scaun auto customizat pentru nevoile copilului respectiv.

Copiii nu trebuie lasati niciodata nesupravegheati in spate. Este bine ca o persoana sa mearga tot timpul cu copilul pe bancheta din spate. Imaginati-va ca atunci cand conduceti si aveti un bebelus in masina, nu aveti cum sa vedeti ce face, pentru ca bebelusul va fi pus intr-un scaun auto instalat invers directiei de mers. In acest caz, soferului ii este imposibil sa vada ce face copilul in spate. De aceea, prezenta unei alte persoane in masina este extrem de necesara.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.