Sterilizator biberoane pentru cuptorul cu microunde de la Chicco

Din cand in cand este necesar sa sterilizati biberoanele si vesela cu care hraniti copilul, si cum sterilizarea prin fierbere intr-o oala pe aragaz nu este o optiune tocmai placuta, ar trebui sa va cumparati un sterilizator de biberoane.

Stiati ca exista sterilizatoare de biberoane ce pot fi folosite la cuptorul de microunde? De exemplu acest sterilizat de la Chico, nu trebuie sa il mai alimentati la priza, pur si simplu, puneti putina apa (200 ml) in locasul special, il bagati in cuptorul cu microunde si ii dati drumul. Se pot introduce simultan in sterilizator 5 biberoane si accesoriile acestora (inele si tetine) si acestea vor fi sterilizate in doar 8 minute.

Sterilizator Chicco pentru microunde

Acest sterilizator este usor de folosit si poate fi utilizat pentru a steriliza 5 biberoane si accesoriile acestora in doar 8 minute. Sterilizatorul poate fi folosit la cuptoare cu microunde cu o putere de la 500W la 1200W.

Pentru o sterilizare e necesar 200 ml apa.

Fiecare sterilizator contine cadou: 1 biberon de 150 ml cu tetina de latex din gama Well Being si cleste din material plastic pentru scos biberoanele.

 

Avantajul fata de un sterilizator de biberoane clasic este ca ocupa mai putin spatiu, nu trebuie sa mai ocupi o priza in plus, si poate ca este si mai usor de folosit. Alt avantaj destul de important este pretul, ce este sensibil mai mic fata de un sterilizator de biberoane alimentat la priza de curent.

Atentie nu toate tipurile de biberoane si vesela se pot intruduce in cuptorul de microunde, conteaza materialul din care sunt facute. Nu folositi cuptorul cu optiunea grill.

Acum ceva timp am si testat 3 sterilizatoare de biberoane, in care au fost prezentate avantajele si dezavantajele diferitelor tipuri de sterilizatoare.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.