Spectacolul „Zana Oglinjoara” la Circul Globus

zana oglinjoaraDaca pana acum doar ne puteam imagina lumea din povesti, acum este posibil ca fiecare dintre noi sa facem parte din ea. Personajele noastre preferate, fie ca este vorba de zane, spiridusi, lei adevarati, cai si camile, prind viata intr-un spatiu amenajat special pentru oameni mari si mici.

Zana Oglinjoara”, este un spectacol de poveste cu zane, spiridusi si alte personaje magice care va vor incanta evoluand in numere de mare dificultate : jonglerie cu foc cu Trupa Alexandros; un numar aerian inedit in care protagonista are ca singur punct de sprijin podoaba capilara – Jesika Madrigal Arauz; triplu trapez – Trupa Smile – castigatorii Clownului de Argint la a X-a editie a Galelor Circului.

Din spectacol fireste ca nu vor lipsi animalele : dresura lei, dresura camile, dresura mixta cai-camile dar si un spectaculos numar de acrobatii pe cai

Cele trei personaje principale vor fi interpretate de Adriana Vlad (renumita solista a trupei lui Calin Geambasu), Cosmin Tudoran (Cassa Loco) precum si Tamara Roman recunoscuta pentru faptul ca si-a « imprumutat » vocea celor mai importante personaje de poveste din desenele animate.

Toate acestea le puteti urmari intr-un decor de exceptie, creat special pentru a intregi atmosfera de poveste, in unitatea mobila a Circ & Variete Globus

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.