Simte-te bine in perioada sarcinii!

Fericirea si sanatatea femeilor gravide are efecte pozitive asupra dezvoltarii bebelusului. Este in interesul viitoarelor mame sa acorde o atentie in plus pentru starea lor de bine si sa incerce sa aloce suficient timp pentru a face ceva care sa le relaxeze. Masajul terapeutic a fost folosit de secole de ani si reprezinta una din cele mai populare tehnici de relaxare.

masaj in sarcinaDisconfortul aparut in perioada sarcinii poate fi redus cu ajutorul tehnicilor de masaj efectuat in perioada prenatala.  Odata ce v-ati hotarat sa beneficiati de efectele masajului prenatal este foarte important sa gasiti un centru in care se desfasoara activitati dedicate femeilor gravide. Femeia in perioada sarcinii trebuie sa se simta admirata, rasfatata si iubita. O cautare pe internet va poate oferi contacte ale centrelor special infiintate pentru gravide si bebelusi cu activitati dedicate lor: masaj prenatal/ postnatal si gimnastica prenatala / postnatala.

In cadrul centrului „Bebe Gym” puteti beneficia imediat de efectele masajului prenatal:

  • sporirea starii de relaxare emotionala
  • reducerea durerilor din zona gatului, spatelui si ale membrelor inferioare
  • reducerea stresului, anxietatii
  • imbunatatirea starii de sanatate
  • mentinerea elasticitatii pielii

Bebe Gym promoveaza sanatatea si starea de bine a gravidelor. In acest loc veti intalni personal calificat care dovedeste disponibilitate, loialitate si respect fata de beneficiarul serviciilor oferite.

www.bebegym.ro

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.