Sequin – manichiura perfectă pentru petrecerea de Crăciun

Manichiurile „Velvet” şi „Caviar” au luat cu asalt lumea modei şi showbiz-ul, dând lovitura aproape instantaneu după ce au fost lansate.

Acum însa, un alt brand specializat în produse pentru îngrijirea unghiilor, Ciaté, a lansat de curând o nouă manichiură strălucitoare… la propriu: „Sequin”.

Această ultimă creaţie, care a putut fi admirată pe podiumurile unor case de modă celebre precum Roberto Cavalli, Temperly sau Dolce & Gabbana, este accesoriul perfect pentru petrecerea de Craciun şi, cu siguranţă, un must-have al sezonului.

manichiura SequinManichiura se obţine folosind un set special care include Glitter Grip (ojă simplă), un recipient cu sclipici şi o mică pensulă neagră universală („little black brush”). Recipientele cu sclipici sunt de 3 tipuri: Harlequin – culori primare amestecate, Tutu – nuanţe de roz, violet şi roşu şi, în final, Super Duper – nuanţe aurii, arămii şi verzi. Fiecare set vine cu propria cutiuţă de sclipici şi cu oja unică de la Ciaté, Glitter Grip, folosită pentru aderenţă maximă.

Charlotte Knight, Directorul Departamentului de Creaţie al firmei Ciaté, a declarat că: „Firma noastră este un brand relativ nou, dar ne propunem să luăm cele mai noi trenduri de pe podiumurile de modă internaţionale şi să le facem accesibile pentru toţi; cu ajutorul seturilor noastre uşor de folosit!”

Cum să obţii manichiura Sequin în 5 paşi

  1. Asigură-te că suprafaţa unghiilor tale este perfect curată.
  2. Aplică un strat de oja Glitter Grip şi aşteaptă să se usuce bine.
  3. Luând fiecare unghie în parte, mai aplică un strat de ojă Glittler Grip, după care introdu-o în recipientul cu sclipici.
  4. Presează uşor pe noul strat de sclipici obţinut şi înlătură excesul folosind pensula inclusă în set.
  5. După aceasta, mai aplică încă un strat de ojă Glitter Grip şi lasă-ţi unghiile să se usuce complet pentru 15-20 de minute.

Voila! Ai obţinut manichiura Sequin.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.