Sănătatea pe prim plan

M-am înregistrat pe blog deoarece m-am întâlnit recent cu un fenomen îngrijorător. Atât copilașii noștri cât și noi suntem în pericolul ”substanțelor chimice” din care consistă produsele cosmetice din comerț pe care le utilizăm zilnic. Cu câteva săptămâni în urmă am intrat pe un site de bio cosmetice, iar acolo am găsit o sumedenie de informații interesante și informative care trebuiesc neapărat împărtășite deoarece sunt extrem de importante.

Comerțul utilizează mai de grabă ingrediente nocive dar ieftine decât sănătoase dar cu ceva mai scumpe, iar noi le administrăm zilnic micuților noștri, făcându-le rău astfel. Substanțele chimice din uleiurile pentru bebeluși, cremele pentru funduleț, șampoanele sau gelurile/cremele de baie conțin nenumărate substanțe ce le fac rău micuților noștri, dacă intrați pe sait puteți citi detaliat.

chimicale in cosmeticeNici eu nu am crezut până nu am căutat pe rând în google care substanță ce este, apoi am verificat ingredientele produselor de acasă, și am constatat că conține multe substanțe nocive, iar eu nu mai vreau să îmi tratez micuțul cu o sumedenie de chimicale. Așa am încercat câteva produse de pe site, și voi rămâne la ele, sunt fantastice. Vi le recomand din toată inima, și sper că și pentru voi sănătatea micuților este pe primul plan!

www.biola-cosmetica.ro  merită să intrați, să citiți, să vă documentați și să schimbați viața micuților.

Comments(2)
  1. Andrea Cosma 17 septembrie 2013
  2. Calin D 18 septembrie 2013

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.