Samsung Galaxy Tab 3 Kids – tableta pentru copii

Samsung lanseaza in curand o tableta speciala pentru copii Samsung Galaxy Tab 3 Kids, aceasta este inzestrata  cu o mare cantitate de soft si conţinut educaţional specific copiilor, este dotata cu un soft special de securitate astfel incat sa fie restrictionat accesul la anumite site-uri nerecomandate copiilor si parintii să poată avea control deplin asupra site-urilor accesate de acestia, a aplicatiilor folosit si a timpul petrecut cu tableta.

Samsung Galaxy Tab 3 KidsCopiii utilizează tehnologia mai mult decât oricând, iar acest lucru nu reprezintă un secret” a afirmat JK Shin, CEO şi Şef al diviziei IT & Mobile Communication în cadrul Samsung Electronics. “Am descoperit o oportunitate în a dezvolta un device pentru copii, care să poată fi utilizat într-un mod intuitiv şi distractiv. Astfel, le putem oferi acestora un conţinut bogat, interactiv şi educaţional care, cu siguranţă, va fi pe placul părinţilor.” Noua tableta pentru copii Samsung Galaxy Tab 3 Kids vine cu o serie de aplicatii concepute special pentru copii. Toate aceste aplicaţii, sunt completate de hub-ul de resurse, Kid’s Store, unde se pot gasi o gama de jocuri educationale, divertisment pentru copii şi aplicaţii de tip e-book. Una dintre diferentele importante fata de alte aplicatii este ca tableta le ofera parintilor posibilitatea de a selecta aplicatiile pe care copiii le pot accesa, prin intermediul Application Manager.

Parintii stiu ca este destul de dificil sa limiteze accesul copilului la tableta sau computer doar pentru un anumit interval de timp, aceasta problema este rezolvata de functia Time Management ce este implementata pe tableta Samsung Galaxy Tab 3 Kids, care le ofera posibilitatea părinţilor de a seta o perioadă maxima de utilizare. Iar cand perioada setata se termina, tableta se blochează, copilul nu se mai poate juca, iar deblocarea se poate face doar prin introducerea unei parole, stiuta doar de parinte.

Galaxy Tab 3 Kids este dotata cu un procesor dual de 1.2GHz, o memorie de 1GB, cameră principala de 3 megapixeli şi o camera frontală de 1.3 MP, un ecran de 7 inchi si o greutate de 300 g, astfel incat are perfomanţa si puterea specifica gamei de tablete din seria Samsung Galaxy şi are rolul de a-i provoca pe utilizatori, oferind o experienţă interactivă completă.

Datorita carcasei speciale pentru copii, Galaxy Tab 3 este usor de manevrat, nu aluneca din mana si este chiar mai rezistenta la socuri. Daca copilul tau este pasionat de desen, poate folosi un C Pen integrat, evitând eventualele urme lăsate pe alte suprafeţe.

Vezi si un top cu cele mai bune tablete pentru copii!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *