Sa incurajam parintii!!!

Sa va traiasca noul membru al familiei! Sa fiti sanatosi si puternici ca sa va bucurati de experientele senzationale si de marea provocare pe care o presupune noul dumneavoastra rol! Chiar daca nu este primul copil, este cert ca va aduce multe schimbari in viata dumneavoastra. Veti incerca intotdeauna sa ii oferiti cel mai bun lucru cu putinta.

Educatia fiecarui copil nu este o procedura unilaterala, ea contribuie si la formarea parintelui. Cu cat sunteti mai bine informati in ceea ce priveste nevoile copilului si micile probleme cotidiene pe care le veti infrunta, cu atat mai usor veti putea sa oferiti copilului, impreuna cu dragostea dumneavoastra, ingrijirea necesara pentru buna sa dezvoltare corporala si psihica.

Multi parinti tineri se gandesc la cerintele noului lor rol cu teama. Va trebui intotdeauna sa va amintiti ca natura v-a inzestrat cu o capacitate de a face fata indatoririlor pe care le presupune acest rol. Specialistii, doctorii, moasele si altii va ofera sfaturile lor. Voi, parintii, va imbunatatiti capacitatile invatand cum trebuie sa aveti grija de copilul dumneavoastra.

Deci, nu va lasati influentati de catre terti. Aveti incredere in instinctul dumneavoastra, va va calauzi in dezvoltarea relatiei stranse cu copilul dumneavoastra. Este cel mai sigur drum pentru a raspunde intotdeauna nevoilor specifice copilului, pe care numai dumneavoastra le recunoasteti.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.