Romanii au liber la taxele de aeroport in Grecia

Grecia traverseaza cel mai bun sezon turistic din ultimii cinci ani, iar tendinta de crestere a preturilor la vacantele estivale din batrana Elada este evidenta. Unii dintre cei mai mari turoperatori din Romania au prevazut ”bumul turistic elen” si au luat un numar mare de camere in garantie inca din a doua parte a anului trecut. Acum, ei isi permit sa ofere turistilor romani oferte imbatabile.

 Fara taxe de aeroport

In luna iulie a anului 2013, agentia Mareea a atins cifra de 100.000 de turisti care si-au petrecut vacantele in Grecia prin intermediul sau. Dupa 15 ani de activitate simtim nevoia sa venim in intampinarea celor care an de an ne-au acordat increderea lor in mod constant. ne-a declarat Marius Usturoiu, manager general Mareea. Stim ca e un an greu pentru romani si ca in Grecia sunt acum preturi ridicate la serviciile turistice. Dar contractele realizate inca de anul trecut ne permit sa venim cu un produs mai ieftin, care sa ajute turistul roman sa ajunga mai usor cu una dintre cursele charter cu avionul in Creta, Rhodos, Kos si Corfu. Oferta noastra se adreseaza atat cumparatorilor directi, cat si celor care cumpara de la cele peste 1.000 de agentii revanzatoare care colaboreaza cu Mareea in toate orasele importante din Romania.

Prin ofertele speciale de la Mareea, turisti pot beneficia de taxe de aeroport gratuite si reduceri de pana la 280 euro pe camera la charterele pe Grecia.

Agentia este specializata atat pe destinatii externe, cat si pe destinatii interne. Din prima categorie mentionam destinatii precum: Grecia, Spania, Croatia, Bulgaria, Ungaria, Italia, Austria, in care opereaza curse charter cu avionul si autocarul, pe toata perioada sezonului de vara. Mareea detine si prima pozitie pe vacantele interne, fiind principalul touroperator pentru litoralul romanesc.

Anul trecut au beneficiat de serviciile sale aproximativ 100.000 de turisti. Totodata Mareea anunta ca in 2013 nu mai putin de 140000 de turisti vor apela la serviciile companiei pentru a-si petrece vacanta pe litoralul romanesc. Ceea ce inseamna o crestere de 40% pe acest segment de piata.

 Mareea - agentie de turism

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.