Relaxare in orasul Kos

Insula plina de verdeata, cu plaje magnifice si apa limpede ca clestarul, aceasta este Kos, destinatia preferata pentru vacantele in familie.

strada Kos spre port

De ce? Pentru ca are statiuni pentru toate gusturile, frumuseti naturale, vestigii istorice si atractii pentru toate varstele. De la superbele ruine Asklepion la Hipocrates, de la misterioasele izvoare de la Pyli la capelele antice din Asfendiou, insula este incarcata de istorie.

Plaje superbe, cu nisip auriu si intrare lina in apa, unele cuibarite in golfuri primitoare, te invita sa te relaxezi pe sezlonguri, sub umbrelutele colorate. O plaja care ii va amuza pe copii plaja cu bule! La zece minute de mers cu masina de Kardamena este plaja Bubble Beach, cuibarita intr-un golf, cu o apa calda, limpede, numai buna pentru inotat. Parte a Paradise Beach, la Bubble Beach, asa cum ii spune si numele, apa are bulburuci, ca un jacuzzi, ceea ve va fi foarte amuzant pentru copii. Hotelurile care au sezlonguri pe plaja ofera facilitati deosebite pentru copii: bone si instructori calificati, foarte bine instruiti. Copiii invata sa vasleasca un caiac sau sa-si mentina echilibrul pe placa de surf, participa la vanatoare de comori si la alte jocuri amuzante dar si educative. Seara, micutii se pot uita la filme de desene animate cat timp parintii doresc sa se bucure de o cina romantica.

Orasul Kos, capitala insulei, desi nu este mare, este plin de viata. Dominat de castelul construit de Cavalerii de Malta in secolul al XV-lea, orasul se mandreste cu cladiri venetiene, ruine ale bailor romane si faimosul platan matusalemic al lui Hipocrate, din piata centrala. Dupa o zi de plaja sau o minicroaziera pe insulele din jur, este binevenita o plimbare pe stradutele fermecatoare care coboara spre port; micile opriri la magazine sau la o cafenea, cu masute cochete scoase pe trotuar, sunt un bonus!

Agenția Mareea a atins cifra de 100.000 de turisti care și-au petrecut vacanțele în Grecia și anul acesta sărbătorește 15 ani de activitate. Pentru a marca acest eveniment, oferă taxe de aeroport gratuite și reduceri de până la 280 euro pe camera la charterele pe Grecia.

Oferta sejur Kos
Hotel Aparthotel Sunset 2*, de la 344 euro/pers., transport avion, transferuri, 7 nopti cazare cu mic dejun, asistenta turistica locala. Taxe de aeroport gratuite in valoare de 73 Euro/pers. Agentia Mareea, Tel.021 619 2584/*9988 call center, www.mareea.ro

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *