Refashion ofera reduceri si promotii pana la Craciun

Pentru clientele Refashion, putem spune ca Crăciunul a început ieri. Ne-am gândit că e păcat ca o sărbătoare atât de frumoasă și plină de voie bună, unde lumea este pusă pe făcut cadouri, să țină doar 3 zile pe an. Noi nu avem nevoie de Black Friday sa facem reduceri si promotii si sa oferim cadouri. Romanii au o sarbatoarea a cadourilor si plina de promotii si reduceri se numeste luna cadourilor in care ne pregatim de Craciun. Așa că noi la Refashion.ro am dat drumul la Crăciunul Fashion, o sărbătoare cu cadouri care va ține în perioada 13 noiembrie – 22 decembrie, adică 39 de zile de Crăciun. Pe lângă faptul că vom avea săptămânal produse noi, avem un mecanism interesant de promotii pe care il poti vedea aici și o pagina de unde poti alege cadourile aici.

În ce constă campania Refashion.ro?

În perioada mai sus menționată orice client ale cărui comenzi au depășit grilele menționatemai jos, va primi un cadou la alegere din secțiunea de cadouri. Dacă nu pot atinge aceste valori dintr-o singură comandă, clienții își pot face cont pe site să le cumuleze, cum au depășit unul dintre pragurile din campanie, noi îi trimitem o notificare prin care îl înștiințăm să își aleagă cadoul din secțiunea dedicată. Toate clientele care în această perioadă vor strânge peste 2,000 de lei, își vor alege o rochie de Revelion în valoare de 600 de lei. La fel, este valabilă cumularea istoricului pe comenzi.

ReFashion.ro reduceri  Black Friday si Craciun

Grilă pentru primirea cadourilor Refashion:

  • Faci cumparaturi de peste 199 lei si iti poti alege cadou: căciulă + fular/esarfa sau căciulă + mănuși (valoarea  cadoului este de peste 49 lei)
  • Faci cumparaturi de peste  349 lei si iti poti alege cadou: pulover + fular sau căciulă + fular/eșarfă + mănuși (valoarea cadoului este de peste 99 lei)
  • Faci cumparaturi de peste 599 lei si iti poti alege cadou: jeans + pulover sau pulover + căciulă + fular/eșarfă+mănuși (valoarea cadoului este de peste199 lei)
  • Faci cumparaturi de peste  999 lei si iti poti alege cadou: jeans + pulover + căciulă + fular + mănuși ( valoarea cadoului este de peste 300 lei )

Cadou special ( Colectia de Craciun va fi disponibila incepand cu data de 1 Decembrie )

  • Faci cumparaturi de peste  2000 de lei si iti poti alege cadou: o rochie de Revelion (valoarea cadoului este de peste 600 lei)

Ce zici merita sa faci de Black Friday cumparaturi la Refashion.ro ? Mos Craciun se va aproviziona anul acesta de la Refashion.ro.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.