Reduceri ceasuri copii

Astazi am primit un email ca exista o promotie in care se fac reduceri la ceasuri pentru copii, si cum in curand este ziua copilului, iar un ceas pentru copii ar putea fi un cadou excelent de 1 iunie. Mie imi plac ceasurile de copii Flick Flak

Reduceri Ceasuri copii

Promotii ceasuri copii

De la o anumita varsta copilul are nevoie de un ceas pentru a putea aprecia mai bine timpul, mai ales cand incepe sa mearga la scoala, pana pe la 10-14 ani va aprecia ceasurile ce au imprimate personaje din desene animate, precum ceasurile Disney sau Hello Kitty, iar o data cu adolescenta vor prefera ceasuri cu design modern, chiar futurist.

Baieti prefera ceasurile mai sobre, fata de fetite care prefera ceasuri mai colorate, culorile principale fiind roz, rosu si mov.

Ceasuri copii Hello KittyCopiii au inceput sa acorde o importanta mai mare ceasurilor de firma, pentur unii din ei ceasul de firma alaturi de telefon fiind o modalitate prin care capata un statut. Ceasurile sunt un folosite mai mult ca accesoriu de moda decat pentru utilitatea lor practica de a sti cat este ora.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.