Pas cu pas spre o nuntă de vis cu Ideal Mariaj

Bucureşti,  Palatul Parlamentului 28 februarie – 1-2 martie 2014

Cea mai prestigioasă revistă dedicată mireselor din România, Ideal Mariaj te invită la cea de-a noua ediție a Expo Ideal Mariaj, desfășurat între 21 și 23 februarie la Palatul Parlamentului!  Eveniment cu traditie și susținere exclusivă ARCIN (Asociatia Româna a Companiilor din Industria Nunților, Expo Ideal Mariaj te așteaptă cu peste o sută de expozanti cu cele mai noi colecții din 2014, idei şi soluţii complete, oferte promoţionale, dar și mari reduceri.

ornamente nunta caleasca de cristal

În cadrul Expo Ideal Mariaj sunt prezentate ultimele tendinţe în materie de rochii de mireasă create de designeri români, dar şi importante branduri internaţionale. Nu vor lipsi costumele pentru miri, bijuteriile, machiajul şi coafura, invitaţiile şi mărturiile, aranjamentele florale, cadourile, destinaţiile pentru luna de miere, agenţiile organizatoare, casele de producţie audio şi video, companiile de închirieri limuzine, locaţiile pentru ziua cea mare şi nici cei mai buni instructori de dans!

cele mai frumoase rochii mireasa 2014

Expo Ideal Mariaj rămâne cel mai important și complet târg de nunți de pe piața din România. Pe parcursul celor 3 zile vizitatorii vor avea parte de surprize, tombole și sute de premii inclusiv o croaziera de 5 stele.

Nunta de vis intr-o craoziera de 5 stele

Cu o experienţă de peste 9 ani în organizarea târgurilor de profil, punem la dispoziţie ofertele a peste 100 de firme participante pentru a-i sprijini pe viitori miri să-şi realizeze nunta pas cu pas cu ajutorul Expo Ideal Mariaj.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.