OrganiCare – 7+1 motive sa il testezi

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că familia de produse cosmetice organice OrganiCare este disponibilă în rețeaua CaliVita! Încearcă gelul de duș, loțiunea de corp, șamponul, balsamul de păr şi gelul de prim ajutor OrganiCare și redă corpului tău echilibrul natural!

De ce să alegi OrganiCare? Îți oferim 7+1 motive:

  1. Ingredientele noastre active de origine vegetală, cum sunt aloe vera, uleiul de măsline, uleiul din germeni de grâu, lavanda, rozmarinul și untul shea, provin de pe plantații organice, prin urmare nu conțin fertilizatori artificiali, substanțe nocive de protecție a plantelor și nu au fost modificate genetic.
  2. organicare CaliVITAUtilizarea lor este delicată și fără efecte secundare, deoarece nu doar substanțele active, ci și cele inactive (excipienții) sunt naturale într-o proporție de 99%. Prin urmare, nu trebuie să te temi că substanțele sintetice îți pot deteriora structura părului sau a pielii, pot provoca reacții alergice sau pot crește riscul de apariție a cancerului.
  3. Sunt eficiente deoarece, pe lângă faptul că plantele organice au un conținut mai mare de vitamine și în timpul procesului de prelucrare a acestora nu au fost folosite substanțe chimice, procesul de producție are loc la temperaturi atât de joase încât efectele substanțelor active se pot menține 100%.
  4. Sunt potrivite pentru toate tipurile de păr și de piele. Separarea tipurilor de piele este accentuată în special de industria cosmetică. Dacă optezi pentru cosmeticele OrganiCare, nu trebuie să îți faci griji că pielea ta va avea de suferit fiindcă ai ales crema greșită.
  5. Sunt ideale și pentru copii. Produsele cosmetice OrganiCare calmează posibilele iritații și protejează pielea sensibilă a copiilor. De acum încolo, toți membrii familiei pot folosi aceleași produse cosmetice.
  6. Parfumul discret este rezultatul extractelor noastre naturale special compuse, iar acesta persistă mult timp după utilizare.
  7. Designul minimalist și elegant reflectă cu fidelitate concepția noastră. Dăruiește produsele OrganiCare celor dragi și poți fi sigur că aceștia vor primi nu doar un cadou eficient, ci și unul exclusiv și de o calitate superioară.
  8. 7+1. Folosind aceste produse, contribui la protecția mediului înconjurător, le oferi copiilor tăi un viitor mai sănătos și, totodată, optezi pentru produse care nu au fost testate pe animale.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.