O vacanta activa in Malta

Malta este locul ideal in care poti avea o vacanta sanatoasa si activa. Departe de orasele aglomerate, poti sa respiri aerul curat si sa te bucuri de privelistile incantatoare.

calarie Malta

Pentru ca esti pe o insula, bineinteles ca principalele distractii pentru amatorii de sport si miscare sunt sporturile nautice: scufundari, windsurfing, partide de pescuit, de navigatie. Coborand cu picioarele pe pamant, te pot invita la o plimbare pe munte sau prin satele din interiorul insulei, inca neatinse de industria turismului.

Malta este probabil cea mai potrivita alegere pentru scufundari, datorita bogatiei florei si faunei acvatice si a epavelor din jurul insulei. Incepatorii si expertii intr-ale scufundatului pot vedea “victimele” catorva batalii aprige, marturii ale istoriei zbuciumate a insulei. Vei putea vedea nu doar epave de nave, ci chiar si un bombardier din Al Doilea Razboi Mondial! Pentru copiii un pic mai mari, cateva lectii de scufundari vor fi o experienta extraordinara!

Daca tati este pescar amator, puteti inchiria o barca (cu echipaj) din port, dotata cu echipament de pescuit. Vei impusca doi iepuri dintr-un foc: o croaziera in jurul insulei si o partida de pescuit pe cinste, la care pot participa si prichindeii. Daca mai si prind un peste, vor fi peste masura de fericiti. La intoarcere, daca vreti sa va bucurati de “roadele” partidei de pescuit, puteti ruga bucatarul hotelului sa ti-i prepare!

O plimbare calare, pe poteci calcate doar de copitele cailor sau pe campuri care n-au vazut decat coasa fermierilor este un mod idilic de a cunoaste frumusetile Maltei. Nu-ti face probleme daca si mari si mici sunteti  novice si n-ati mai calarit in viata ta un cal, te vei descurca minunat. Caii sunt foarte blanzi, dresati, iar instructorii – excelenti. Urca in saua unui cal bine antrenat (fara teama ca vei fi aruncata din sa!) si porneste in plimbare pe langa fermele bine intretinute. Relaxeaza-te si admira dealurile inverzite de langa Wardija, respira aerul curat si proaspat si asculta tropotul cailor in galop. Daca vreti sa incercati aceasta adevarata reintoarcere la natura, nu uitati sa va imbracati cu pantaloni lungi!

Oferta sejur Malta
Oferta speciala, Hotel Seashells Resort at Suncrest 4* (confort 3*+) – de la 499 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu all inclusive, asistență turistică. Malta Travel, www.malta.ro tel. 021/318.59.93

De Catalina Alberti

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.