O fetita ucisa de vaccinuri

Dupa ce a primit un BAX de 14 vaccinuri in decurs de cateva luni (primele 7 dupa ziua ei, in nov. 2013, si alte 7 in aprilie 2014), o fetita din Tennessee a decedat, la doar cateva zile dupa a doua serie de 7 vaccinuri: DTaP, polio, HiB, pneumococic si rotavirus.

Micuta Ja'Liyah Cortize Turner a decedat dupa ce mama ei, Quavia, a fost manipulata si santajata de doctori sa faca a doua runda de vaccinuri. Micuta a avut febra si noduli in picior la locul injectiei, doctorii au spus ca nu e motiv de ingrijorare. Pe 18 aprilie 2014 fetita a decedat, dupa ce a eliminat sange si alte lichide pe urechi, pe gura si pe nas.

Departamentul de Servicii pentru Copii a inceput sa „investigheze” suspectand initial parintii (schema clasica).copil mort dupa vaccinare

Dar iata ca in raportul autopsiei micutei NU se mentioneaza absolut niciun vaccin, desi fetita primise 14 vaccinuri din noiembrie pana in aprilie si se puteau obsera urmele de la injectarea vaccinurilor si mai multi noduli ce au aparut pe picioare in urma vaccinarii. Dimpotriva, se mentioneaza ca nu exista „nicio istorie medicala semnificativa cunoscuta”. Quavia, mama fetitei, este foarte furioasa pe un asemenea raport tendentios: „Vaccinurile nu sunt mentionate in raport, vizita pe care o facusem recent la urgenta nu este mentionata, reactiile la vaccinuri nu sunt mentionate”. Toate aceste informatii sunt relevante si au fost intentionat ignorate.

Sa va ganditi la aceste aspecte cand il auziti pe dl. Rafila ca promite „despagubiri” copiilor vatamati de vaccinuri DACA se va putea dovedi vreodata ca vatamarile vin de la vaccinuri!!
Sa fiti siguri ca NU veti putea dovedi niciodata nimic, totul va fi suprimat si musamalizat ca sa dea bine pentru producatorii de vaccinuri si colaboratorii lor murdariti de bani!

Mai multe detalii pe http://vactruth.com/2015/06/03/infant-dies-after-7-vaccines/

http://www.naturalnews.com/049996_vaccine_death_infant_mortality_coverup.html

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.