O clinica de poveste pentru toti

Asa incepe istorisirea inceputurilor celei mai performante clinici stomatologice din Bucuresti, ca o poveste.

Clinica KopfZeit, una din clinicile de categorie premium ale capitalei, si-a inceput drumul in urma cu 3 ani cand, in una din cele mai centrale zone ale orasului se concretiza un concept tip greenfield ce avea sa constea intr-o cladire cu parter si 3 etaje, cu lift si rampe special construite pentru a veni in sprijinul clientilor de toate varstele, toate acestea cu un singur scop, si anume cel de a integra sub acelasi brand si acoperis o gama foarte diversa de servicii stomatologice.

clinica stomatologie pentru copii kopfzeit

Pentru cei care inca nu s-au familiarizat cu istoria brandului, Kopfzeit reprezinta alipirea a doi termeni proveniti din limba germana, Kopf avand intelesul de cap si cel de-al doilea, zeit, traducandu-se prin timp, ca impreuna cele doua avand intelesul ca a sosit timpul unui lucru facut cu cap, pentru cap.

Clinica stomatologica Kopfzeit nu doar ca trateaza pacienti de toate varstele, insa pune la dispozitia pacientilor interesati spatii special amenajate pentru fumat, precum si 3 locuri de parcare, pentru ca totul sa decurga in cele mai bune conditii.

Un lucru bun se vede de la inceput

Pentru ca lucrurile sa se desfasoare in cele mai bune conditii, inca de la inceput in cladirea in care functioneaza clinica s-au folosit materiale speciale, antiseptice, pereti chirurgicali si vopseluri cu ioni de argint, dar si pereti si usi antiradiatii, toate astea pentru a respecta intocmai toate normele sanitare europene, insa fara a face rabat de la bun gust si calitate, imbinand design-ul tipic nemtesc ce intregeste fatada externa a cladirii cu elemente deosebite la interior, amanunte ce fac de fapt deliciul celor mai mici dintre pacienti.

In ceea ce priveste modul de organizare, aceasta clinica stomatologica are 3 sali de asteptare, fiecare fiind dispusa pe cate un nivel, totodata fiind realizabila si gruparea pacientilor in functie de categoria de varsta din care acestia fac parte, pentru ca intregul proces sa fie unul benefic pentru toate partile.

Prin urmare, cei mici beneficiaza de locatii special amenajate unde se pot juca si interactiona atat inainte, cat si dupa interventie, astfel incat asteptarea sa fie o adevarata placere. Si, mai mult decat atat, uniturile dedicate acestora au fost dotate cu tablete la care acestia pot urmari desene animate, astfel incat micutii se pot destinde cu adevarat chiar si in timpul consultatiilor sau tratamentelor, chiar si medicii utilizand materiale distractive, precum mascute si campuri sterile, create special pentru micuti.

Tot ce e mai frumos pentru ca cei mici sa se bucure

Totodata, in ceea ce priveste partea de stomatologie copii, au fost importate unituri stomatologice realizate special pentru pacientii mai mici, clinica stomatologica Kopfzeit detinand 3 astfel de dispozitive. Astfel, la primul etaj, Cabinetul Pestisor, dedicat copiilor de pana in 7 ani, ii intampina pe acestia cu unitul Dino & Foxy, urmand ca urmatoarele doua unituri, cele din cabinetele Sponge Bob si Mickey sa primeasca copiii cu varste intre 7 si 12 ani, decoratiunile din lumea subacvatica, dar si cele specifice universului Disney prezente aici facand ca intreg actul medical sa fie o adevarata placere si dovada de curaj.

Dar cum si doamnele si domnisoarele pot dovedi ca sunt curajoase si nu au nevoie de prea multa sustinere, Cabinetul Lila pus la dispozitia acestora vine cu un design specific adolescentilor, dar si cu un aer primavaratic indragit de doamne.

Tinerii si domnii de toate varstele sunt asteptati in Cabinetul Rock&Roll, acesta fiind situat la parterul clinicii, aici regasindu-se toate dotarile necesare tratamentelor adresate tinerilor si celor mai in varsta, existand totodata posibilitatea sa fie aici realizate implanturi, dar si o gama variata de tratamente din sfera chirurgiei avansate de profil.

Tot ce ar putea avea nevoie pacientii

Si pentru ca pacientii clinicii sa nu fie nevoiti sa se deplaseze pentru radiografii, tot aici, la etajul 2, va este pusa la dispozitie o Camera de Radiologie, aici gasind aparatura de radiologie panoramica Samsung de ultima generatie, teleradiografie, precum si aparat de radiografie retroalveolara. Si ca totul sa fie in ton cu intreg ambientul caracteristic, aceasta camera, dar si aparatele de aici contin elemente decorative pentru a crea o senzatie placuta atunci cand se realizeaza radiografii, dar sa existe si o expunere minima atunci cand are loc realizarea acestora.

Acestea fiind spuse, atunci cand veti mai fi in cautare de un dentist pentru copii, si nu numai, nu ezitati sa luati legatura cu cei din clinica Kopfzeit, acestia reusind sa imbine serviciile profesioniste ale medicilor pedodonti din echipa, dar si ale tehnicilor de sedare si inhalosedare pe care acestia le au la dispozitie, cea din urma fiind una din tehnicile des utilizate in Statele Unite, avand totodata beneficiul de a nu se metaboliza in organism si a nu avea efecte nedorite.

Asa ca, pacientii doritori de tratamente stomatologice de calitate, pot apela cu incredere la Clinica Kopfzeit, situata in strada Gradinarilor, la numarul 6B, si vor avea parte de servicii de specialitate diverse, echipa formata din medici generalisti, pedodonti,chirurgi, implantologi si ortodonti fiind gata sa isi dovedeasca profesionalismul oricand.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.