Misterul relatiei mama-copil!

relatia mama copilV-ati intrebat vreodata ce relatie se creeaza intre mama si copil, inainte ca acesta sa ajunga pe lume?

Relatia mama-prunc nu este una obisnuita, Este cea mai puternica relatie care se realizeaza intre doua fiinte. Pruncul in ultima luna pe care o petrece in pantecul mamei, are capacitatea de a intelege si a reactiona la actiunile din jur. De aceea este foarte importat sa petrecem timp cu pruncul nostru,inainte ca acesta sa vada lumina zilei.

„Minunea” continuua si dupa ce copilul se naste, ba mai mult, ia amploare. Nimeni  nu stie cate probleme isi face o mama in timp ce copilul ei intarzie de la scoala, nimeni nu stie cate emotii are mama atunci cand copilul ei merge pentru prima data la scoala. Nu conteaza situatia, mama are pururi in gand, pruncul, pastrand o relatie unica, greu de inteles de fiinta umana!

Universul capata alte dimensiuni in orizontul mamei, nimic nu mai ramane pe primul loc, copilul fiind scopul principal al vietii, toate celelalte aspecte trecand in plan secund. E uimitor cum nimic de pe acest pamant nu este etern, aparent. Misterul, chiar aici apare. Relatia dintre mama si copil se pastreaza, pentru totdeauna. Vor fi situatii cand mama simte inaintea copilului, daca acesta este in pericol sau are ceva pe suflet.

O mama stie sa fie empatica. Se pune de cele mai multe ori in pielea celui care i-a dat nastere, pentru ca ea cunoaste ratiunea si universul celui pe care l-a procreat.

In concluzie, nu exista mama care sa nu foloseasca aceasta relatie nativa, departe de a fi usor de inteles, atat de misterioasa, dar in acelasi timp atat de importanta pentru un viitor sigur si protejat .

 sursa foto: crs06.wordpress.com

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.