Mergem in vacanta in insula Kos!

Kos este o insula “cu doua fete”: o parte din ea are statiuni pline cu cluburi de noapte si baruri, in care turistii petrec pana dimineata, cealalta este “cuminte”, cu plaje linistite si taverne traditionale, cu doar cateva mese si atmosfera primitoare.insula  Kos Grecia

Evident ca familistii vor alege “jumatatea cuminte” a insulei. Oferta este variata, poti alege un hotel cu servicii All Inclusive sau unul cu demipensiune, in functie de bugetul pe care-l ai alocat vacantei. Cea mai buna perioada de plecat in vacanta cu copiii este la inceputul si la sfarsitul sezonului, cand temperaturile nu sunt atat de ridicate, nu este aglomerat dar si preturile sunt mai mici. Daca alegi cazare cu demipensiune, vei mai economisi niste bani.

Insula Kos poate ca nu este cea mai frumoasa insula a Greciei, dar are toate ingredientele pentru o vacanta de vis: plaje superbe, apa limpede si calda si multe atractii.  Marele avantaj al insulei sunt plajele cu nisip fin, nu cu pietris, si multitudinea de golfulete in care se ascund plaje mici si linistite.

insula kosOrasul Kos este un amestec de statiune moderna de vacanta si vestigii istorice, care a stiut sa-si pastreze aerul pitoresc. Partea de nord a insulei este mai linistita, cea sud-estica e mai aglomerata, dar mai cautata de familiile cu copii pentru ca plajele au intrarea lina, si marea este mai linistita, fara valurile din zona de nord, care fac deliciul surferilor.

Hotelurile au, in marea majoritate, piscine pentru adulti si copii si terenuri de joaca, patuturi in camera si scaune speciale in sala de mese. O vacanta in Kos e musai sa cuprinda si o zi de distractie la Aqua Park Lido, situat la vreo 30 de kilometri de orasul Kos. Aici, princhindeii pana in cinci ani au intrarea libera, o zona speciala de distractii le este destinata in exclusivitate si o echipa de supraveghetori super-calificati ii urmareste cu atentie! Restul parcului este o incantare pentru copii si parinti, in egala masura. Clasicele tobogane cu surprize, piscina cu valuri, Raul lenes, restaurante si cafenele unde sa te racoresti. Nu uita palariutele de soare, cremele de protectie solara pentru toata familia si sticla cu apa minerala!

Oferta sejur Kos

Hotel Stella Maris 3* –de la 309 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu demipensiune, asistenta turistica. Europa Travel, www.europatravel.ro tel. 021.9407

De Catalina Alberti

harta insula Kos

Harta insula Kos din Grecia

De Catalina Alberti