Masaj anticelulitic – un rasfat pentru pielea ta

Celulita este o problema ce afecteaza, conform unor studii in domeniu, peste 85% dintre femei, formele sale variind de la cele usoare la cele mai grave.

Ce este celulita stie toata lumea sau, cel putin, ii cunoaste manifestarile: acel aspect in valuri sau de „coaja de portocala” pe care il are pielea, in special cea de pe fese, coapse si abdomen. Din pacate celulita a inceput sa se manifeste la anumite persoane si in zona bratelor, acestea avand un aspect foarte neplacut.

Desi parerile sunt impartite, concluzia generala este aceea ca acest aspect inestetic al pielii poate fi redus considerabil daca nu tratat, chiar daca in profunzime cauza ce a dus la aparitia sa nu poate fi indepartata. Cauzele sunt multiple si pot fi de natura hormonala, ereditara, sau determinate de structura fibrelor de colagen, de proasta circulatie locala si de dezechilibre ale tesuturilor conjunctive.

Cum se poate insa ameliora celulita?

Pentru ca cea care provoaca acele inflamatii si intregul complex de manifestari tipice pentru celulita este depunerea incorecta de grasime, pentru a da pielii un aspect neted si sanatos trebuie sa se actioneze impotriva acesteia.

Persoanele care sufera de aceasta problema trebuie sa inteleaga faptul ca este nevoie de un cumul de masuri pentru ca rezultatul demersului lor sa fie cel dorit. Astfel, este nevoie sa se tina un regim alimentar, sa se consume multe lichide, sa se practice sport cu consecventa si sa se apeleze la un masaj anticelulitic.

Avantajele apelarii la masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic este un tip de masaj ce se realizeaza in saloane specializate. La EnjoyBali,  masorii utilizeaza o serie de miscari menite sa stimuleze atat circulatia sanguina la nivelul capilarelor, cat si sa puna in miscare limfa din zona afectata. In plus, efectele masajului se resimt si in profunzime, pana la muschi, care sunt astfel stimulati sa lucreze si sa consume grasimea pe care o transforma in energia de care au nevoie.

Prin stimularea circulatiei locale si aspectul pielii se imbunatateste considerabil, stratul superior al dermei primind mai mult oxigen. Cu ajutorul cremelor anticelulitice utilizate in timpul masajului, celulele adipoase sunt incurajate sa se restranga, inflamatia locala scade si intreaga zona este activata.

Apa consumata in timpul programului anticelulitic va prelua toxinele eliminate din celulele adipoase in timpul masajului si vor fi eliminate, iar pielea va fi corect hidratata atat din interior cat si din exterior.

In prezent puteti alege din mai multe tipuri de masaj anticlulitic pe cel pe care il preferati: masaj anticelulitic cu bambus, cu esenta de lamaie si miere calda, cu scortisoara si miere calda.

Comments(2)
  1. Lidia 1 aprilie 2017
  2. Georgiana 20 aprilie 2017

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.