Mama care este singura

Mama care a ales sa-si creasca copilul singura sau care a fost nevoita de imprejurari sa faca acest lucru, are responsabilitati crescute si fata de ea, si fata de copilul sau. Nu trebuie sa tina si locul mamei si al tatalui, acest lucru este imposibil. Grija principala este aceea de a satisface nevoile copilului ei, iar mai tarziu, cand copilul va creste, sa faca fata problemei lipsei tatalui..

De asemenea, dificultatile financiare complica de cele mai multe ori situatia, fiind necesara o programare corecta, pornind de la momentul deciziei ca doreste sa devina mama. Participarea ei la grupuri de suport pentru parintii care isi cresc singuri copiii, discutia si schimbul de experiente, pot ajuta tanara mama.

Persoanele care judeca, critica deciziile mamei si o influenteaza negativ nu sunt compania potrivita intr-o perioada cand are nevoie de sprijin si incredere in sine.

Deosebit de importanta este alegerea serviciului corelat cu posibilitati de avansare intr-un domeniu care o satisface. munca poate deveni o sursa de energie pozitiva si de crestere a increderii in sine.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.