Libris.ro cele mai mici preturi la carti de Black Friday

Pe 29 noiembrie ziua in care cumparatorii si magazinele sarbatoresc Black Friday  Libris.ro va avea cea mai mare camapanie de reduceri din acest an.

Conceptul Libris.ro  de Black Friday 2013 se bazeaza pe motooul „nicio carte fara reducere si transport gratuit la orice comanda”. Vom avea reduceri si preturi mici la 136.900 titluri de carte din care 26.450 titluri de carti in limba romana si 110.400 titluri in limba engleza, astfel incat cu greu vei putea rezista.

Nu trebuie sa au grija costurilor de transport, de Black Friday toate comenzile de carti cu livrare prin curier vor primi transport gratuit in orice localitate din Romania, astfel Libris.ro va fi singura librarie online din Romania care elimina taxele de livrare. Vor exista reduceri si la carti, manuale, rechizite, filme, muzica, jocuri, articole pentru pictura si multe alte surprize

Campania de reduceri de Black Friday de pe Libris.ro are o particularitate, reducerile de Black Friday vor incepe sa apara pe site treptat inca din 22 noiembrie, asa incat in vinerea neagra 29 noimembrie vom atinge apogeul reducerilor de preturi, cu cele mai mari promotii din an.

black friday libris

 

Libris.ro va opri campania Black Friday 2013 pe 29 noiembrie la ora 23 59’59’’.

Vor avea cateva mii de titluri cu reduceri incepand de la 40%. Vorbim aici de beletristica, gastonomie, carti pentru copii, dezvoltare personala etc. Cea mai mare reducere este de 90%. Categoria muzica va avea 10% reducere la toate titlurile.

Eu zic ca merita sa vedeti oferta libris.ro, acum este momentul sa iti umpli biblioteca cu cele mai bune titluri de carti.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.