Lectii de dans: Salsa, Tango sau Balet

Lectii de salsa

Prin dans vei capata o flexibilitate speciala, forta si rezistenta fizica, o silueta de invidiat si o postura minunata. In plus, te vei simti mult mai increzatoare si fericita. Dansul este o activitate sociala. Studiile au demonstrat ca legaturile sociale stabilitate la cursurile de dans si prieteniile legate acolo contribuie la o mare stima de sine si la o atitudine pozitiva.

Dansul este o arta, dar poate fi la fel de bine si o modalitate excelenta pentru persoanele de toate varstele de a se pastra in forma si de a avea o stare de buna dispozitie. Daca nu iti place nici un sport in mod deosebit, dar vrei sa faci miscare si nu ti-ar strica si putina distractie, incearca dansul. Fie ca alegi salsa, tango-ul sau baletul, oricare dintre ele are beneficii pentru sanatatea fizica si mentala. Descopera in cele ce urmeaza ce tip de dans ti s-ar potrivi.

De ce Salsa?

Salsa reprezinta un stil de muzica si dans ce a aparut in America de Sud si Insulele Caraibe, dar care s-a dezvoltat in toata lumea in diferite variante ce au dus la crearea altor stiluri asemanatoare. Se poate dansa si fara partener, insa de obicei se danseaza in cuplu, barbatul fiind acela care conduce si dirijeaza miscarile femeilor.

De ce sa iei lectii de Salsa?

Ca sa te eliberezi de stres, sa simti ca faci ceva nou si benefic pentru tine, este un bun exercitiu cardio, iti ofera mai multa incredere in tine si iti vitalizeaza viata sociala.

Nemuritorul Tango

Una dintre cele mai senzuale si pasionale forme de dans, tangoul, s-a nascut in Argentina, Buenos Aires, la sfarsitul secolului XIX in suburbiile sarace ale orasului care adaposteau un numar foarte mare de emigranti. Daca vrei sa-ti condimentezi viata de cuplu, sa aveti o preocupare comuna, placuta si senzuala, mergi impreuna cu partenerul tau la cursuri de tango!

Baletul simbolul gratiei

Chiar daca poate parea imposibil, oricine poate studia baletul. Este nevoie de dorinta si determinare, de exercitii de incalzire si de un stil de viata sanatos. Baletul clasic iti dezvolta rabdarea si perseverenta, iti lucreaza muschii corpului si iti confera o postura minunata.

Munceste ca si cum n-ai nevoie de bani. Iubeste ca si cum nu ai  suferit din dragoste. Danseaza ca si cum nimeni nu s-ar uita. ( Mark Twain)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *