Kimbi.ro, un magazin online care vorbește pe limba copiilor

București, 20 noiembrie 2014 – Începând cu luna noiembrie cei mici au un nou motiv de bucurie, lansarea kimbi.ro, o lume virtuală plină de culoare!

Magazinul online www.kimbi.ro aduce un suflu nou pe piață printr-o ofertă variată, afișând un sortiment bogat de produse pentru copiii de toate vârstele, de la 0 la peste 14 ani. Astfel, cei interesați pot achiziționa de la cărucioare la produse pentru camera copilului, sau pentru toate activitățile curente (masă, baie, ieșirile în parc), inclusiv pentru joacă.

Înainte de a ne lansa am studiat atent piața și am căutat să aflăm ce preferă părinții și ce așteptări au de la un magazin: produse de calitate, sigure pentru cei mici, o experiență de cumpărare facilă, care le poate economisi timp prețios, un raport bun calitate – preț. Am luat toate aceste elemente, le-am îmbinat frumos, am adăugat un strop de culoare printr-un client service de calitate, precum și multă dedicare față de consumator și astfel s-a născut Kimbi!” explică Octavian Marinescu, administrator Kimbi.ro.

kimbi.ro

Kimbi.ro promite un spațiu plăcut, relaxat, în care părinții îi pot face fericiți pe cei mici și, în același timp, pot afla sfaturi și informații utile.

Magazinul comercializează mărci cunoscute, de la producători de prestigiu, români sau internaționali, precum Mebby, Joycare, Disney, Sanrio, Bebe-Confort, Plastiko, Playhut, Taf Toys, Pampers, Beurer și mulți alții.

# # #

Date de contact:

0771.350.179

https://www.facebook.com/kimbi.info

Comments (1)
  1. Cristina 2 decembrie 2014

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.