Joao de Deus: „Nu eu vindec, ci Dumnezeu!”

joao de deusAcum un an de zile am mers in Austria la Viena sa intalnesc si eu acest mare terapeut Joao de Deus, deoarece auzisem multe lucruri frumoase despre el de la prietenii mei ce fusesera chiar si la el acasa in Brazilia. Cand am ajuns acolo am ramas suprins de numarul de oameni ce au venit sa ii ceara ajutorul, erau mii de oameni, cred ca undeva in jur de 4-5000 de oameni.

Noi am fost un grup de romani, de prin toata tara, unii au trait experiente uluitoare cand au trecut prin fata lui, au simtit in cele cateva clipe cat au trecut prin fata lui, ca se intampla ceva in interiorul lor.

Am vazut cum unei fete romance ce ajunsese acolo in carje, isi fractura des soldul si abia fusese operata, ia luat carjele si ia spus ca acum poate sa mearga fara ele, si asa a fost, chiar daca mergea mai greu, pana a plecat acasa nu a mai avut nevoie de ele.

Eu nu am avut o problema de sanatate majora pentru care m-am dus sa il vizitez, ma interesat in primul rand latura spirituala, dar in timp ce eram acolo acasa au aparut anumite probleme importante peste care am putut trece mai usor, si intamplator sau nu problemele aparute atunci s-au rezolvat complet dupa ce peste un timp cativa amici au fost la o alta intalnire cu Joao in Germania si s-au rugat si pentru mine.

Joao Teixeira da Faria, cunoscut sub numele de Joao de Deus (in traducre Ioan al lui Dumnezeu), este original din Brazilia, si este considerat de milioane de oameni din intreaga lunii a fi cel mai mare vindecator in viata. Se spune că a tratat peste 10 milioane de oameni în ultimii 40 de ani.

Mereu pleaca din romania grupuri de romani in Brazilia precum si in alte orase din Europa unde vine pentru cateva zile sa beneficieze de ajutorul sau terapeutic, acesti au fost martori la diferite vindecari miraculoase savarsite in preajma asa.

Astazi am primit un email  prin care eram anuntat ca  JOAO DE DEUS va fi in perioada 23-25 noiembrie in orasul Salzburg din Austria.

Eu va recomand sa mergeti cu agentia de turism http://www.vacanta-de-vis.ro/, deoarece beneficiaza de un ghid  apropiat de Joao de Deus, ce are acces direct la acesta si staful sau din Brazilia, in plus ghidul vorbeste si portugheza (limba prin care comunica Joao de Deus), veti beneficia de trasfer de la aeroport la locul de cazare si la locul unde va avea loc terapie.

In plus va fi si o mica excursie si veti putea vizita obiective turistice din Budapesta si Viena, asta putand sa o considerati drept bonus.

Mai jos este un reportaj facut de PROTV intr-o excursie organizata in Brazilia tot prin intermediul doamnei Lavinia Dumitriu, in Elvetia nu va face operatii fizice.

Oferta excursie terapeutica la  Joao de Deus in Salzburg – Austria

 PERIOADA : 21 – 27 nov.2012
Tarif in DBL: intre 225 si 370 euro

Ziua 1: ( 21 nov) – Plecare dimineata pe traseul Bucuresti-Budapesta. Tur panoramic Budapesta: Piata Eroilor, Opera, Biserica Sf. Stefan, Parlamentul, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Citadela. Cazare si cina Budapesta

ZIUA 2: ( 22 nov) – Mic dejun. Plecare spre Salzburg. Cazare zona Salzburg . Cina

ZILELE 3 -4-5: (,23,24,25 nov). – Mic dejun. Cazare Salzburg + Transfer cu autocarul la terapie – JOAO DE DEUS. Seara 25 nov plecare spre Viena. Cazare + cina -zona Viena

ZIUA 6: ( 26nov) – Mic Dejun. Tur de oras Ringul Vienez + Piata de Craciun : Opera, Parlamentul si Primaria , Universitatea, Catedrala Votivkirche. Pietonal Palatul Hoffburg si Catedrala Sf Stefan . Plecare spre casa.

SERVICII INCLUSE :

 • transport cu autocar licentiat 3* (aer conditionat, instalatie audio-video, scaune rabatabile)
 • 1 noapte cazare BUDAPESTA – Hotel 3* cu demipensiune (mic dejun si cina)
 • 3 nopti cazare zona Salzburg – Hotel cu demipensiune (mic dejun si cina)
 • 1 noapte cazare zona VIENA – Hotel 3* cu demipensiune (mic dejun si cina)
 • insotitor grup

NU SUNT INCLUSE :

 • Taxa intrare terapie – JOAO DE DEUS 128 €euro/zi daca se achita dupa 31 iulie si 364 € pentru cele 3 zile.
 • 11 € (ghid LD)
 • intrarile la obiectivele turistice, asigurarea medicala
 • Grup minim- 44 turisti. In cazul in care grupul are mai putin de 44 turisti, tariful se recalculeaza.

 * PACHET fara transport autocar :1 cazare Budapest + 3 cazari Salzburg + 1 Viena cu demipesiune- 270 euro

* PACHET fara transport autocar : 3 cazari Salzburg cu demipesiune- 225 euro

TAXE INTRARI SE ACHITA INTEGRAL LA D-NA LAVINIA DUMITRIU.
AVANS MINIM 100 EURO
 • Grup minim- 44 turisti. In cazul in care grupul are mai putin de 44 turisti, tariful se recalculeaza.

 INFORMATII SUPLIMENTARE

Comments (1)
 1. vasile 28 noiembrie 2015

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.