Irina Petrea, Supernany se intalneste cu parintii in Tulcea, Galati si Constanta

Irina PetreaMajoritatea parintilor au urmarit-o pe Irina Petrea in emisiunile din seria Supernany si o simteam ca este alaturi de noi in „munca noastra” de a ne educa copiii, prin sfaturile competenete pe care ni le oferea. Acesta este unul dintre motivele pentru care am dorit sa o avem in fata noastra.

Am avut experienta unui astfel de seminar, intr-o sala plina de caldura, unde multi parinti constiinciosi, astepta pregatiti sa noteze in agende sfaturile Irinei, au avut incantarea sa aiba in fata lor o femeie supla, firava care trimitea sentimente si multa siguranta prin atitudinea ei – calda, deschisa, apropiata.

A fost un seminar din care fiecare a avut ce invata, fiecare a gasit cel putin un raspuns la dilemele sale, simtind cum golul creat de nesiguranta si nestiinta se reduce. Irina a umplut la maxim sala de conferinte a Hotelului Flora, a umplut inimile noastre, ne-a incarcat cu energie pozitiva, ne-a trasat repere.

In urma seminarului din Constanta, prietenii existenti pe pagina facebook au dorit sa organizam un astfel de eveniment si in Galati, respectiv Tulcea si din nou in Constanta.

Asa ca ne-am organizat si ne vom intalni astfel:

1. Vineri, 12. Aprilie, ora 17.00-20.30, Hotel Esplanada– ne intalnim la Tulcea impreuna cu Supernany, Irina Petrea –

2. Sambata, 13. Aprilie, ora 11.00-15.00Clubul Sidex , Galati

Duminica, 14. Aprilie, ora 10.00-14.00, Hotel Flora, Mamaia , Constanta

Pregateste-te sa devii „Un parinte mai bun!”

Parintii sunt dornici sa afle cat mai multe informatii avizate cu privire la educatia copiilor si familiilor, de aceea un psiholog pe care l-au urmarit pe ecrane, in timp ce rezolva situatiile din diferite familii, este un bun prilej de a prezenta cele mai delicate momente din dezvoltarea si educatia copiilor.

De aceasta data venim in preintampinarea dorintelor dvs oferindu-va prilejul sa aflati si care sunt ofertele educationale din gradinitele si scolile private din TULCEA, GALATI si CONSTANTA.

Ne dorim sa fiti alaturi de noi in cadrul evenimentului care va reuni un numar mare de parinti, cat si un numar semnificativ de gradinite care isi vor prezenta oferta educationala

In pauza de cafea veti avea prilejul sa aflati care sunt gradinitele si scolile private din orasul vostru si sa chestionati reprezentantii acestora pentru a face cea mai buna alegere pentru copiii vostri.

Taxa de participare:

Tulcea – 30 lei
Galati – 50 lei
Constanta – 50 lei

Locuri sunt limitate

Inscrieri la tel: 0746587456

Organizator: BB Center Constanta

Partener Principal: Spitalul Privat Isis

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.