iPotty – olita cu iPad pentru iBebelusi

iPotty - olita cu tableta ipadDaca esti un fan iPhone, iPad sau iPod exista un risc foarte mare ca acest microb sa se fi transmis prin ADN si la bebelusul tau, si de acum nu se va mai numi bebelus ci iBebelus, asa ca cei de la Apple au inceput sa proiecteze gadget-uri si pentru iBebelusi si asa a aparut iPotty olita cu iPad (de fapt are doar suport de iPad).

iBebelusii vor invata mai usor ajutati de iPad Potty sa folosească singuri si cu placere olita atunci când au nevoie. Olita high tech a aparut ca o consecinta a studiilor care arata ca cei mai precoce utilizatori de tablete incep sa le foloseasca chiar de la trei ani, unii inainte sa invete sa mearga singuri la toaleta. Daca tot au primit de la Mos Craciun o tableta iPad, a aparut „necesitatea” inventarii acestui „gadget Apple” ce ii va ajuta sa devina experti atat la utilizarea iPad-ului, cat si a olitei, prin asociere.

Olita iPotty este dotata cu un capac ce o poate transforma intr-un scaun  de bebelus traditional (sau chiar birou de lucru), atunci cand apar si alte nevoi ale iBebelusului. Suportul de plastic pentru sustinerea tabletei iPad poate fi rotit si ajustat in mai multe poziţii

Nu trebuie sa iti faci griji ca iBebelusul de pe olita va strica iPad-ul, deaorece acesta este protejat cu o folie ce il va feri de orice atacuri pe care le poate concepe imaginatia unui bebelus de doi ani.

Daca este necesar (de exemplu o pedeapsa), suportul pentru iPad poate fi demontat. Suportul de iPad este compatibil cu iPad 2, precum şi generaţiile ulterioare, 3 şi 4.

Au aparut deja si o serie de aplicatii de „antrenament” in utilizarea olitei iPotty, si pot fi descarcate din App Store. Aceste aplicatii au toate sansele sa-i tina ocupati pe utilizatori

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.