Învățăm despre învățare

Scoala de engleza Helen Doron Galati

Cei mai mulți părinți și profesori Helen Doron Early English sunt implicați activ în îmbunătățirea vieților copiilor prin învățare. Ce părinte nu s-a întrebat “care este cea mai importantă abilitate pe care copilul meu și-o poate însuși prin învățare pe măsură ce crește?” La Helen Doron noi luăm în serios problema educației. Noi vrem ca piticii noștri să exploreze, să se exprime, să fie curioși, bucuroși și interesați de lumea din jurul lor; pe scurt să fie experți în învățarea despre învățare.

După o căutare continua, după cunoaștere și experiență am ajuns să înțelegem că cea mai importantă abilitate din zilele noastre este să înveți despre învățare, adică să înveți cum să-ți însușești cunoștințele și să înveți tot felul de metode și tehnici pentru însușirea cunoștințelor. Pentru cei cu studii in psihologie învățarea despre câteva dintre aceste metode constituie parte integrantă din curriculum. Și totuși, chiar și cu toate cunoștințele intelectuale înghesuite în creierul nostru este uneori nevoie de o experiență de viață pentru a realiza cât de importante sunt acestea.

Nu contează dacă ai 6 sau 60 de ani, odată ce ai deprins tehnicile de învățare, capacitatea ta de deprindere a aproape oricărui lucru este imensă. Nu contează despre ce subiect este vorba. Având și o curiozitate și o pasiune de a învăța – dispui de toate instrumentele necesare pentru o viață abundentă de continuă uimire și împlinire.

Engleza pentru copii învățată folosind metoda noastră specială ajută și la această filosofie despre ‘învățarea despre învățare’. Copiii sunt curioși din fire astfel că ‘învățarea despre învățare’ este ceva ce ei absorb ca un burete. Bineînțeles, pentru copii, (și de fapt pentru noi toți) învățarea trebuie să fie făcută într-un mod plăcut și stimulant – și acest lucru constituie deja o mare parte din metoda Helen Doron Early English!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.