Intra si tu în lumea eleganţei Cristian Lay!

Cristian LayCe reprezinta Cristian Lay? De unde provine aceasta companie si ce isi propune sa realizeze? Ei bine… Cristian Lay este o multinationala care provine din Spania si comercializeaza pe baza unui catalog de peste 200 de pagini bijuterii, ceasuri, cosmetice si pixuri. Toate aceste produse au un design unic, bijuteriile fiind confectionate in propria fabrica si sunt din argint, placate cu aur 24 K sau placate cu argint. Modelul deosebit al ceasurilor va vor face sa iesiti din tipare si sa va remarcati intotdeauna in grupul din care faceti parte.

Cristian lay poseda laboratoare proprii investigand constant pentru a crea cele mai eficiente tratamente din domeniul cosmeticii Compania imbunatateste colectiile din fiecare sezon cu modele cat mai actuale oferind maxima garantie pe piata la cel mai bun pret.

Daca te gandesti sa oferi un cadou minunat unei persoane dragi poti sa rasfoiesti catalogul pe site-ul Cristian Lay sau sa il descarci in format pdf direct la tine in calculator. Ca sa poti beneficia de discount e necesar sa completezi formularul de inscriere pe site ul scris mai sus.

Eleganta inseamna Cristian Lay!

Comments(2)
  1. krista 9 iunie 2013
  2. Krista Dragomir 9 iunie 2013

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.