In Lumea lui MOMO

Dorim sa va prezentam „Lumea lui Momo” si atelierele care sunt in curs de defasurare si cele care urmeaza sa inceapa in curand : ateliere de fotografie, creativitate muzicala, pictura, improvizatie de teatru, de creativitate pentru copii de 2-3 ani dar si 4-6 ani, de dezvoltare personala si nu in ultimul rand de parenting. In plus organizam petreceri creative pentru copii asa cum le prezentam pe site-ul nostru la ateliere pentru adulti.

 in Lumea lui MOMOLumea lui MOMO este un club pentru copii si parinti unde poti face tot ceea ce creativitatea, jocul si imaginatia iti da ghes caci aici se aduna oameni si idei laolalta pentru a da valoare timpului nostru :-).

Ceea ce ne-am propus este  sa dezvoltam un concept de viata creativa, de educatie non formala prin arta si imaginatie fara limite, care indeamna pe oricine – copil, adult la explorare, creativitate libera si cunoastere. E un loc al prieteniei, al rasului cu pofta, al glumitelor haioase, al ideilor traznite, al culorilor.. un loc de conversatie.. un loc de viata vesela. In perioada ce umeaza noi am pregatit activitatile de mai jos, urmand sa adaugam pe parcurs noi ateliere.

Va multumim si va asteptam cu drag in Lumea lui MOMO

Joaca cu minunea 

Sambata 22 Septembrie 2012, ora 10.00

Atelier de creativitate pentru cei mai mici dintre mici
(grupa 2-3 ani)

Tema: Pictura efervescenta
cu Viorica Pintilie

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.