In atentia celor care dau BAC-ul

fituica pentru BACOfff, ce ti-e si cu tehnologia asta moderna. Astazi la prima ora m-a socat un anunt: „Vand fituici pentru BAC„. Un anunt frumos prin care cei care au de gand sa se prezinte anul acesta la examenele nationale sunt indemnati „sa fure”. Da, am zis bine, sa fure! Nu zic ca noi nu am copiat niciodata, dar totusi, acest examen este unul deosebit de important pentru noi, pentru viitorul nostru, riscurile de a fi prins sunt foarte ridicate, si unde mai pui la socoteala ca daca esti prins copiind nu te mai poti prezenta nici la urmatoarele doua sesiuni de baccalaureat.

Pe vremea mea, pentru o lucrare stateam nopti intregi pentru a face o fituica si daca abia aveam curajul sa o scoatem a doua zi la lucrare. In timp ce ne chinuiam sa scriem fituicile, cu siguranta ne mai ramanea ceva in cap. Dar astazi, de ce sa ne mai obosim cand putem comanda pana si fituicile?

Dar sa trecem la prezentarea acestor copiute. Au o reclama mai ceva ca cei de la Danone. Este prezentata dimensiunea, e specificat ca fituicile sunt realizate in conformitatea cu cerintele MECTS, coperti tari, cartonate, elegante, cu aceste fituici ai acces la note de zece, si ajung la tine acasa in mai putin de 48 de ore. Mai sa fie!  Oare nu e mai comod sa-mi dea mama bani de pregatire si eu sa-mi iau „toale” sau sa merg in clubul ala nou deschis si intre timp luni imi ajung fituicile? Pai brusc mi s-au largit orizonturile… Am luat bac-ul, tot asa voi termina si facultatea, maine poimaine poate scot astia si ceva fituici pentru titularizare, si uite asa, ajung la catedra sa predau. Predau ce? Mai bine sa isi comande elevii lectiile…

Si uite asa, mult prea dezamagita de ceea ce se intampla in jurul nostru, inchei prin a va sfatui sa nu visati la…”cai verzi pe pereti” .

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.