Haine Zara si Bershka cu pana la 70% mai ieftine

Desigur, pentru majoritatea dintre voi, nume precum Zara si Bershka nu reprezinta o necunoscuta. Renumitele branduri spaniole au reusit sa se impuna in topul preferintelor femeilor de pe plaiurile mioritice inca din 2004, momentul in care Zara a deschis primul magazin in Plaza Romania.

Zara si Berska au convins pe deoparte datorita produselor de o calitate ireprosabila si a cromaticii inteligent alese, iar pe alta parte datorita preturilor destul de accesibile, comparativ cu produsele altor mari retaileri de renume.

Ce ati spune insa daca ati avea ocazia sa cumparati produsele favorite la un pret cu pana la 70% mai mic decat in magazin? Pare o utopie, corect? Iata ca acest lucru este acum posibil in magazinele de tip outlet online.

Kurtmann.ro, probabil cel mai mare outlet Zara si Bershka va ofera in permanenta peste 1000 de produse la preturi fara concurenta. De exemplu, o Helanca Zara poate fi achizitionata la pretul de 26.94 Lei, in vreme ce o fusta Bershka costa numai 20.94 Lei.

Care este insa secretul magazinelor Outlet Online?

Probabil ca asemenea preturi pot ridica o serie de semne de intrebare, corect? Posibil ca primul gand, vazand oferta magazinelor outlet este ca produsele sunt fake-uri. In nici un caz, insa. Produsele sunt cat se poate de originale. Si nici nu prezinta defecte de fabricatie.

Micul secret al acestor tip de magazine este faptul ca in oferta veti regasi produsele care fac parte din colectiile anilor precedenti. Stocurile de marfa sunt achizitionate de la marii retaileri din comunitatea europeana, care, acumuland stocuri imense de marfa, pentru a le lichida in scopul de a face loc colectiilor noi, le vand engross pe sume derizorii. Astfel, aceste produse le puteti gasi in magazinele online la preturi mai mult decat accesibile.

Acestea fiind zise, nu va ramane decat sa aruncati o privire pe la kurtmann, s-ar putea sa fiti extrem de placut surprinse de ceea ce veti gasi acolo.

Spor la shopping.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.