Hai la Disneyland Paris!

Visul oricarui copil este sa ajunga in minunata lume a lui Disney iar al oricarui cuplu romantic – sa vada Parisul. Poti impaca pe toata lumea cu o excursie la Paris, care include si  o vizita la Disneyland Paris!

Disneyland Paris

Disneyland Paris atrage in fiecare an mai multi vizitatori decat orice alt parc tematic din Europa. Aici este cel mai impresionant castel Disney din lume, Castelul Frumoasei Adormite, iar parcul a castigat titlul de cel mai impresionant parc tematic ca décor. Disneyland Paris a fost inaugurat in 1992, si de atunci, milioane de copii, parinti si bunici au pasit in lumea fermecata a personajelor lui Disneyi-au admirat atractiile. Care sunt ele?

Atractiile principale sunt cele cinci “taramuri”. Conceput ca o roata, cu centrul in Central Plaza din fata Castelului Frumoasei Adormite, de aici pornesc alei care serpuiesc pe cele 57 de hectare ale parcului si duc la cele patru taramuri. Caile ferate Disneyland au statie in Main Street, SUA, Frontierland, Fantasyland si Discoveryland.

Mainstreet este bulevardul principal al parcului si este construit ca un orael american de la inceputul sec. XX. Bulevardul se termina la Castel.

Frontierland recreeaza un orasel minier din Vestul Salbatic al sec. al XIX-lea. Decorul include desert, peisaje salbatice, stanci uriase, un rau.

Adventureland te duce intr-o atmosfera exotica ce aminteste de Caraibe, Orientul Mijlociu, Africa si Asia. Peisajele cu vegetatie bogata iti dau impresia ca esti in jungla.

Fantasyland  este taramul in care patrunzi din Castelul Frumoasei Adormite. Vei trai povestea printesei si vei calatori prin diverse sate europene.

Discoveryland este construit dupa viziunea ganditorilor si exploratorilor europeni faimosi, precum Leonardo da Vinci, H.G. Wells sau Jules Verne.

Bine de stiut: Parcarea poate fi foarte aglomerata intre 10 si 11, e mai bine sa ajungeti mai devreme.

Unele ghisee sunt deschise de la 8 am pana la inchiderea parcului, altele deschid la 9:30. La ghiseele de la Walt Disney Studios Park cozile sunt mai mici.

Pentru a evita statul la coada la bilete este bine sa cumperi bilete in avans de pe internet, mai ales ca sunt si mai ieftine. Cel mai bine este sa le cumperi cu minimum 5 zile inainte, este biletul „plus tôt”. Biletul este valabil 7 zile de la data aleasa pentru vizitare.

Unele spectacole si focuri de artificii pot fi programate dupa ora inchiderii. Pentru a putea participa la ele, trebuie sa intrati in parc inainte de inchidere.

Oferta speciala Disneyland Paris

Platesti 2 si stai 3 nopti

Platesti 3 si stai 4 nopti

Platesti 4 si stai 5 nopti
Conditii de inscriere:
Inscrieri pana la 15.10.2013!
Sejur in perioada 11.11- 20.12.13 & 04.01-14.02.14 & 04.03-02.04.14

Christian Tour, Tel. 021 211 11 39, www.christiantour.ro

De Catalina Alberti

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.