FIII LUMINII – Concert de muzica terapeutica sustinut de GHEORGHE IOVU

In cadrul acestui concert se va lansa al 11-lea album al maestrului Gheorghe Iovu: “Fiii Luminii”.

Invitati speciali:  Vlad Vasilescu – actor
Geta Heimerl   – scriitor

Gheorghe Iovu este singurul compozitor de muzica terapeutica din Romania. A sustinut concerte in SUA, Franta, Germania, Bulgaria, Italia, Spania, Romania. Prin muzica sa, vindeca suferinte, schimba destine, aduce linistea, bucuria si frumosul in sufletele oamenilor. Muzica lui Gheorghe Iovu face bine sufletelor, fie ele sanatoase, ori bolnave.

Il cunosc pe Gheorge Iovu si muzica sa de foarte mult timp, cunosc efectele benefice pe care le are muzica sa, asa ca recomand din toata inima gravidelor si mamicilor sa puna copiilor sa asculte muzica lui Gheorghe Iovu alaturi de alta muzica de relaxare si/sau terapeutica, deoarece ii ajuta sa se dezvolte armonios atat fizic cat si psihic, sa devina oameni mai buni si mai frumosi. In timpul sarcinii ascultati muzica de acest tip, copilul vostru va beneficia din plin de ea, daca ai o sarcina cu un bebe mai agitat, vei simti cum se linisteste.

Gheorghe Iovu

Daca ai un copil, ii puteti pune sa asculte in fundal muzica atunci cand se joaca sau cand face lectii.

De ce, muzica terapeutica? Termenul nu-i apartine. Insa raspunsul este limpede: muzica sa este o “ muzica ce se apropie de partea sufleteasca a omului si cauta sa faca ordine in suflet”, Cel care asculta creatiile lui Gheorghe Iovu doar ca fond musical, fiind concentrat la alte lucruri, se va simti mai relaxat, mai bine dispus, si va constata ca ca i s-a schimbat in (mai) bine atitudinea fata de viata, de oameni, de propria persoana.

Doctorul de suflete” cum i se mai spune, compozitorul si interpretul Gheorghe Iovu este un deschizator de drumuri in meloterapie, nu numai in cea romaneasca cat si in cea internationala, muzica creata de el fiind folosita in 17 centre medicale din lume.

Considerat deschizator de drumuri in meloterapie nu numai datorita muzicii sale cat si a modului in care o daruieste, Gheorghe Iovu este un muzician inspirit de Dumnezeu, care traieste prin muzica, spre binele semenilor sai.

Concerte Gheorghe Iovu

Lista completa cu programele concertelor o puteti vedea aici

Arad

Joi, 3 octombrie de la orele 16:00, concert  in fata primariei din Arad. Pentru mai multe informatii sunati la nr 0740 154 512.

4-6 octombrie 2013, concert la Palatul Cultural din Arad, la sala filarmonici in cadrul conferintei complementare ANATECOR. Pentru mai multe informatii sunati la 0740 154 512.

Craiova

Concert in Craiva in perioada 27-19 septembrie 2013, intre orele 11:00-20:00. Locatia va fi in Piata Mihai Viteazu, langa fantanile muzicale, in cadrul Expozitiei de Terapii Alternative. Mai multe informatii la nr 0740 154 512. Va asteptam cu drag.

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.