Fetele de masa: folosite exclusiv la ocaziile speciale?

De cele mai multe ori, inaintea unei mase formale, a unui eveniment special, precum o nunta sau un botez sau chiar pe parcursul unor sarbatori, o simpla fata de masa poate da un aspect special si elegant mesei dumneavoastra, implicit camerei in care masa se afla.

Fie ca vorbim de fete de masa clasice, elegante sau poate chiar cu anumite motive de sarbatori, din musama, bumbac sau orice alt material, acestea imbunatatesc adesea aspectul vizual, motiv pentru care sunt folosite in aproape orice restaurant de pe glob.

Modul in care mesele de nunta sunt impodobite este un factor extrem de important si contribuie foarte mult la atractivitatea decorului, astfel ca foarte multi oameni isi aleg chiar si fetele de masa, in momentul in care isi planuiesc propria nunta.

Potrivit specialistilor Karoboutique, elementele de decor conteaza intr-o foarte mare masura, motiv pentru care vânzarea de fete de masa a cunoscut o reala ascensiune in ultimul deceniu. Istoria fetelor de masa este una foarte veche, in perioada medievala acestea fiind un simbol al puterii, doar oamenii instariti permitându-si sa foloseasca fete de masa de bumbac la ocaziile speciale.

Desi anii au trecut, iar bumbacul, precum si celelalte materiale din care se confectioneaza fetele de masa sunt mult mai accesibile, oamenii continua sa foloseasca fete de masa doar in anumite situatii, indeosebi la ocazii speciale.

Tot mai des sunt folosite fete de masa fara a se pune accentul in mod special pe unicitate, iar tot mai putini oameni se gândesc la decorul apartamentului, in momentul achizitionarii unei fete de masa. Unicitatea poate fi data de potrivirea dintre decorul bucatariei sau a camerei in care se va folosi fata de masa si materialul sau designul acesteia.

In anumite situatii, precum de Sfintele Sarbatori Pascale sau de Craciun, este de inteles folosirea exclusiva a fetelor de masa cu un design special, in concordanta cu acea sarbatoare.

Cu toate acestea, o fata de masa nu este mereu destinata unei ocazii speciale. Viata de zi cu zi a fiecaruia poate fi facuta mai speciala, astfel ca in fiecare zi trebuie sa facem loc pentru acel ceva neobisnuit, poate chiar extraordinar.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.